fbpx
Automobili

Motorsport Images dobija važnu Ferrarijevu kolekciju slika

Motorsport Netvork, kompanija za izdavanje licenci za vrhunske slike, Motorsport Images, stiče prestižnu kolekciju Maggi & Maggi
Motorsport Netvork, integrisana digitalna platforma namenjena milionima ljubitelja automobila i trka, danas je potvrdila kupovinu kolekcije Maggi & Maggi kroz svoj premium posao licenciranja slika, Motorsport Images. Ovo će dodatno proširiti biblioteku svetske klase sa preko 26 miliona slika.

Maggi & Maggi postoje od 1984. godine, kada je Silvano Maggi započeo projekat fotografisanja svakog Ferrarija proizvedenog za nedeljni magazin u Italiji. Tu su svake nedelje objavljivane sveobuhvatne slike serije i trkaćeg Ferrarija. Ovaj projekat nastavljen je tokom godina i uključuje stotine Ferrarijevih modela.

Devedesetih godina, Silvanov sin Paolo katalogizirao je sve slike u bazi podataka koja danas sadrži skoro 100.000 slika i jedna je od najopsežnijih biblioteka slika Ferrarijevih vozila na svetu.

Spoods ad
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Motorsport Images poznat je širom sveta kao autoritativni izvor fotografija za sve veze sa moto sportom i automobilima. Arhiva sadrži 26 miliona fotografija od 1895. godine do danas. Ima jedinu neprekinuti istoriju na svetu od 70 godina Formule 1 sa slikama sa svih Grand Prik-a.

Motorsport Images isporučuje vizuelni sadržaj uređivačkim platformama i proizvođačima sadržaja, a takođe direktno radi sa brendovima i drugim B2B kupcima kako bi kreirao upečatljive i uzbudljive reklamne kampanje.

Kolekcija uključuje opsežne i često ekskluzivne slike, uključujući punu istoriju Formule 1, prva motorna vozila i istoriju 24 sata Le Mana, u koje će se Ferrari vratiti 2023. godine nakon 50-godišnjeg prekida.

Kolekcija Maggi & Maggi savršeno se uklapa u Motorsport Images i šire poslovanje kompanije Motorsport Netvork, koja je stvorila moćan ekosistem sadržaja i događaja za globalnu zajednicu vlasnika i entuzijasta Ferrarija. FerrariChat je najveća svetska Ferrarijeva zajednica na mreži. Arhiva Colombo, najveća privatna kolekcija Ferrarijevih slika u automobilskom sportu, već je deo kolekcije.

Canossa Events je sinonim za odlične obilaske puteva sa više od 270 događaja godišnje, a podružnica Cavallino organizuje revolucionarne događaje poput Palm Beach Cavallino Classic, koji ove godine slavi 30. godišnjicu, a najveći klasični Ferrari Event u SAD je – odredište za sve ljubitelje Ferrarija.

Motorsport.tv je takođe deo portfelja kao srce izuzetno posvećene zajednice, koja takođe uključuje vrhunskog proizvođača modela Amalgam Collection.

Paolo Maggi, izvršni direktor kompanije Maggi & Maggi, kaže: “Kada nas je Ercole Colombo predstavio Motorsport Netvork-u koji je želeo da kupi našu kolekciju slika, bio sam oduševljen. Podsetilo me je na mog oca, osnivača agencije i okosnicu naše fotografije Njegova strast prema crvenim automobilima iz Maranella zarazila je i mene i za 35 godina pedantnog rada sastavili smo najveću arhivu Ferrarijevih proizvodnih vozila. “

“Omogućio nam je objavljivanje slika u novinama širom sveta i pružio nam zadovoljstvo što smo videli tri enciklopedije samo sa našim slikama. Sada je kolekcija na najvažnijoj mreži moto sporta na svetu i to će se zvati Maggi & Keeping kolekcija Maggi zauvek živa. Zahvaljujem se svojoj prijateljici Ercole Colombo na ovoj novoj avanturi. “

James Allen, predsednik Motorsport Netvorka, rekao je, “Najbolji su postali bolji! Marljivo smo radili na usavršavanju najveće i najbolje svetske arhive auto-moto i automobilske slike, a dodatak kolekcije Maggi & Maggi daje joj pokriće o Ferrarisima iz 70-godišnja istorija kompanije o dubini i bojama. Kupci će imati pristup bogatstvu slika svakog Ferrarijevog modela, a mi ćemo moći da iskoristimo kolekciju u našem rastućem Ferrarijevom ekosistemu. “

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button