fbpx
Automobili

Bugatti slavi 300 Chirona proizvedenih sa ovim crnim Pur Sport

Proizvedeno 300, ostalo je još 200!
Postoji određena ironija u brzini munje kojom se Bugatti Chiron može okretati, u odnosu na stopu proizvodnje. Njih dvoje očigledno nisu povezani, Bugatti je odvojio vreme za izgradnju svakog Chirona u svojoj ultramodernoj radionici u Molsheimu , Elzas. Hiper automobil se pojavio 2016. godine i od tada je svetlost dana ugledalo samo 300 primeraka.

Zaista, pred sobom imate 300. Bugatti Chiron. Da bi označio ovaj važan korak, proizvođač nam nudi nekoliko fotografija i informacija o dotičnom modelu. Ovo je Chiron u verziji Pure Sport , i svi obučeni u crno.

Galerija: Bugatti Chiron Number 300
2021 upravljač Bugatti Chiron
16 Slike
Bugatti ukazuje da se spoljna boja automobila zove Nokturno. Posebno je obložen dobrom dozom ugljeničnih vlakana, vidljivom na brisačima, retrovizorima, prednjim i zadnjim odbojnicima i, naravno, ogromnim zadnjim spojlerom. Unutrašnjost je još crnja u obliku kože i alkantare.

I ne zaboravimo da je ovaj automobil Pur Sport, koji preferira apsolutnu brzinu u pravoj liniji radi boljeg upravljanja. Kao takav, njegov novi prenosni odnos (15% kraći odnosi) omogućava modifikovanom hiper automobilu da pogodi 100 km / h za samo 2,3 sekunde.

Mora se reći da iza leđa vozača i njegovog putnika duva 8,0 l V16 motor koji razvija ne manje od 1.500 ks i obrtni momenat od 1.600 Nm.

„Bugatti predstavlja najekstremnije, najmoćnije i najelegantnije hipersportske automobile na svetu“, objašnjava Stephan Vinkelmann, predsednik Bugattija . “Sa Chiron Pur Sportom kupac će sigurno biti zadovoljan. Uz neverovatne vozačke performanse takođe je umetnost inženjerstva, dizajna i izrade . “

Na kraju će se pojaviti 500 Hirona. Među njima, samo 60 će biti Čisti sport. Čija je jedinična cena 3 miliona evra, a koja će, prema Bugattiju, biti isporučena ove 2021. godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button