Automobili

Prevara u SAD – Nudi sebi Urus uz pomoć Covida

Šta biste radili da imate oko 1,4 miliona evra ? Mnogi entuzijasti automobila bi iskoristili priliku da izgrade garažu svojih snova, zasnovanu na superautomobilima i luksuznim automobilima. I to je uradio Lee Price III, teksaški gospodin koji je kupio (između ostalog) Lamborghini Urus . Osim što je ovaj novac zapravo bio namenjen kompanijama da se izbore sa hitnim slučajem pandemije.
The United States ‘ Protection Program jezik Paicheck predviđeno stvaranje fonda niske kamatne kredita za preduzeća najviše pogođena koronavirusa . Prema Asošijeted presu , prevarant je tvrdio da poseduje tri kompanije: Price Enterprises Holdings, Price Logistic Services i 713 Construction.

Nije sigurno da te kompanije zaista postoje, ali je tridesetogodišnjak koristio sredstva iz čisto ličnih razloga. Prajs je iskoristio više od 1,6 miliona dolara koje je dobio da kupi Lamborghini Urus za 233.000 dolara, Ford F-350 pikap za 85.000 dolara, Rolek za 14.000 dolara… Ne zaboravite na trošenje desetina hiljada dolara u noćnim klubovima u Hjustonu.

Superautomobili lopovi na nišanu vlasti
Čovek je osuđen na devet godina zatvora zbog prevare protiv države. Ipak, nije on jedini koga su nadležni „uhvatili” poslednjih meseci.

Prošlog maja, još jedan osumnjičeni kalifornijski preduzetnik uhapšen je nakon što je primio više od 5 miliona dolara (4,4 miliona evra) kredita.

Krug istraga je otkrio da kompanije ne postoje i da je verovatno da je čovek koristio tuđi identitet da bi dobio pristup sredstvima. Na kraju je uspeo da u svoju garažu stavi Ferrari 458 Italia , Lamborghini Aventador S i Bentlei Continental GT.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close