fbpx
Automobili

Nova Mercedes-Benz E-Klasa pokušava da ide inkognito

Mercedes-Benz ne gubi ni minut. Nakon restilizovanja E-Klase i lansiranja nove C-Klase, proizvođač zvezda radi na potpuno novoj E-Klasi koja bi mogla da bude lansirana 2023-2024. Evo prvih fotografija ove generacije, koje kao što možete jasno videti sa ovih snimaka dosta liče na odlazeću generaciju , bar im je figura identična.

Konzervativni dizajn
Zanimljivo je videti da proizvođač iz Štutgarta ima drugačiji pristup od svog konkurenta BMV-a koji pokušava nekako da pomeri granice pokušavajući da transformiše svoje automobile. Videli smo ga sa KSKSL rešetkom BMV-a M3 i M4, kao i sa dvostepenom optikom koncepta KSM .

Mercedes-Benz ima konzervativniji pristup, u stvari, promene iz generacije u generaciju su manje radikalne. On ne želi da požuruje svoje kupce, i jednostavno pokušava da unapredi svoje proizvode iznova i iznova. Čini se da recept funkcioniše, pa zašto ga menjati?

Ako se spoljašnjost nove E-Klase razvija glatko, unutrašnjost će nesumnjivo biti drugačija. Sve sugeriše da će izgledati kao u luksuznoj S-Klasi, ali trenutno nemamo fotografije.

Koji motori?
Što se tiče motora, Mercedes neće preko noći zaustaviti svoje motore sa unutrašnjim sagorevanjem. Nastaviće da prodaje ove motore, istovremeno osiguravajući da su „čisti“ i poštuju životnu sredinu. Naravno, oni koji žele mogu da se odluče za 100% električnu verziju tako što će izabrati EKE.

Teško je precizno odrediti termalne i hibridne pogone koji će biti dostupni. Ali njegovo lansiranje nije za sada, tako da imamo dovoljno vremena da ponovo razgovaramo o tome. Do tada, Mercedes-Benz će nastaviti da razvija svoju limuzinu (koja će biti lansirana i kao karavan), a mi nećemo oklevati da vam ponudimo špijunske fotografije sa novim informacijama.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button