Automobili

Civic Hatchback, 911 GTS i da li je to zapravo nedelja infrastrukture?

Aston Martin nas je pustio u korporativne spletke ove nedelje kada je objavio da tuži Nebulu, švajcarsku grupu koja je pomogla u finansiranju svog supermotora Valkirie sa srednjim motorom.

Aston kaže da grupa zadržava plaćanje kupaca za automobile u iznosu od 21 milion dolara. Kao rezultat toga, Aston će okončati ugovor sa Nebulom, čime proizvođač automobila pogodno uklanja obavezu plaćanja naknade za Nebula iz prodaje Valkirie. Nebula, predvidljivo, misli da i dalje ima pravo na isplate autorskih prava. Mirišemo tužbu.

Ove nedelje u Sheetmetalu
Videli smo novi Honda Civic hečbek i izgleda dobro. Za razliku od limuzine, ova verzija Civic-a biće dostupna sa ručnim menjačem, plus ima 10 kubnih stopa više prtljažnog prostora od limuzine. Još bolje, ne izgleda tako čudno kao hečbek prethodne generacije. Nestrpljivo očekujemo svoju priliku da vozimo jedan.

Ako ste se plašili da će Ferrarijev drugi hibrid biti glup, specifikacije novog 296GTB trebalo bi da vam olakšaju. Kupe otprilike 321.000 američkih dolara koristi novi hibridizovani V-6 pogonski agregat koji proizvodi 819 konjskih snaga i izbacuje 16 milja električnog dometa, po Maranellu.

Porsche je objavio detalje o 992 generaciji 911 GTS. Automobil ima 472 konjske snage i izbor pogona na zadnje ili sve točkove. Dolazi u obliku kupea, kabrioleta i targe. Kompanija je takođe najavila da će ručni menjači 911 GT3 zaista krasiti kalifornijske salone. Ovo dolazi nakon vesti da Porscheova verzija sa tri pedale neće biti dostupna u Golden Stejtu zbog zamršenih protokola za testove buke. Šta se kaže? Ako je preglasno, prestar si.

I na kraju, Ford će isporučivati i benzin i električne pogonske agregate za sledeću generaciju američkih dostavnih kamiona. Proizvođač Firetruck-a i M-ATVP Oshkosh će graditi vozila u Južnoj Karolini i kaže da će zaposliti 1000 radnika koji će tamo zaposliti svoj pogon.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close