Automobili

BMV Ks5 M (2022) uhvaćen je liftingom lica kao Erlkonig

Skrivene komponente enterijera ukazuju na predstojeće ažuriranje
Zima se privodi kraju na severnim geografskim širinama, ali proizvođači automobila – kao i svake godine – i dalje su zauzeti hladnim testovima i do kasnog proleća. BMV je jedan od njih. I dok slike ovog Ks5 M izgledaju neupadljivo, one daju uvid u blisku budućnost razvoja SUV-a .

Tačnije, čini se da se radi na preobražaju srednjeg ciklusa, zvanom LCI, i ove fotografije su po tom pitanju prilično zanimljive. Za početak, ne zamarajte se traženjem maskirnih područja ili obmanjujućih ukrasa koji skrivaju promene.

Koliko vidimo, jedina stvar koja će se promeniti u spoljašnjosti ovog debelog BMV-a su farovi. Svetla su istog oblika kao i trenutni model, ali izgledaju kao nepolirani prototip i čini se da se obrazac osvetljenja razlikuje.

Kapsule – reklama
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Verovatno je rano testno vozilo za možda tanje lampe, što bi takođe objasnilo zašto je prednja pregača drugačije boje od karoserije. Ovaj Erlkonig je verovatno već nosio ažuriranu prednju pregaču i novi dizajn farova, ali su oba zamenjena za probnu vožnju u javnim prostorima. Isto važi i za zadnju pregaču, koja je takođe crna.

Jer, budimo iskreni – najbolja kamuflaža za vozila za testiranje tehnologije je jednostavna upotreba postojećih karoserija. Međutim, to nam govori da je Ks5 će biti ažuriran napred i pozadi, mada treba priznati da ne znamo u ovom trenutku koliko je značajno će ove spoljašnjih ispravke biti.

Ali znamo da će doći do velikih promena u unutrašnjosti. Kad je terenac prošao pored kamere, naš fotograf je ugledao veliki ekran koji je vozač pokušavao da pokrije. Izgleda slično kao u BMV-u iKs . Široka i zasvođena. Da skrene više pažnje na vozača. Sličan dizajn naći će se i kod ostalih BMV modela, pa nije iznenađenje kada ga vidimo ovde u podignutom Ks5.

Još uvek nema vremenskog okvira za kada će revidirani Ks5 biti lansiran. Trenutna generacija Ks5 je debitovala kao model 2019. godine, a vrući Ks5 M stigao je godinu dana kasnije za 2020. Ovo je očigledno test vozilo u ranijoj fazi. Stoga očekujemo da će konačni proizvod biti dostupan najranije 2022. godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close