fbpx
Automobili

2021. Hiundai Palisade N Line mogao bi otvoriti put performansama Palisade N

Hiundaijev novi SUV u punoj veličini možda će postati sportska varijanta za one koji žele da se otarase porodične slike.

Hiundai Palisade iz 2021. godine upravo je sleteo u Australiju, nudeći kupcima održivu alternativu od sedam ili osam sedišta drugim velikim SUV-ovima kao što je Toiota LandCruiser, ali za one kojima nisu neophodne odgovarajuće terenske sposobnosti i karoserija. konstrukcija rama.

Nedavni Hiundaijev trend nuđenja N Line varijanti njihovih najpopularnijih modela mogao bi se na kraju proširiti i na novi Palisade, s tim što će kompanija testirati vode poput Kona N Line i Tucson N Line – obe bi trebalo da se pojave 2021. godine.

Korejski proizvođač automobila takođe je zainteresovao javnost za ove slike Palisade N ranije 2020. godine, objavljujući slike pod maskom prvoaprilskog posta na Instagramu – a povratne informacije nisu bile ništa drugo nego pozitivne.

Iako je N Line više stajling nego ozbiljan model performansi, popularnost N Line varijante mogla bi utrti put legitimnom Palisadeu N.

Prošle godine, Hiundai iz Australije rekao je CarAdvice-u: „Predsednik Hiundai-a [za istraživanje i razvoj] gospodin Albert Biermann ranije je izjavio da će smatrati širok spektar proizvoda pogodnim za razvoj visokih performansi N, u svim modelima, uključujući i SUV vozila“.

Gospodin Biermann je bio šef BMV-ovog odeljenja za performanse M, lično je nadgledao razvoj dvostrukog turbo BMV-a E70 Ks5 M, pre nego što se pridružio Hiundaiju kao predsednik.

“Nismo skrivali da smo se fokusirali na izgradnju porodice N performansi. Naravno, proučićemo poslovni slučaj bilo kog novog N proizvoda ukoliko postane dostupan”, rekao je portparol Hiundai Australia u to vreme CarAdvice, kada su ga pritisnuli potencijal za Tucson N.

Ako se potpuno ostvarena Palisade N ostvarila, verovatno je da bi standardni benzinski V6 motor od 3,7 litara od 217 kV mogao biti zamenjen za 3,5-litarski tvin-turbo V6 snage 279 kV od luksuznog SUV-a Genesis GV80, koji se dotakao australijskih obala. poslednjih meseci.

“Sve je moguće. Pažljivo nadgledamo tržište. Ako verujemo u taj određeni segment – za tip karoserije SUV-a – to ima smisla, onda možemo da se krećemo vrlo brzo”, rekao je Hiundai-ov šef globalnog upravljanja proizvodima Lorenz Glaab za medije krajem 2020. na temu Tucson N.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button