Automobili

Citroen C1 Millenium: Novo specijalno izdanje od 13.950 evra

Ostaje sa mogućim pogonom …
Još uvek postoji – Citroen C1 . Baš kao i sestrinski model Peugeot 108 ili Toiota Aigo . Mikroautomobil je dostupan od 2014. godine, a poslednji put je ažuriran u aprilu 2018.

Inače, najdublja inovacija u to vreme bila je da je Citroen smanjio pogonski opseg i povukao 1,2-litarski benzinski motor sa 82 ks. Preostao je 1,0-litarski trocilindrični benzinski motor, koji je od ovog trenutka generisao 72 ks (plus 3 ks) i obezbedio 93 Njuton metara (minus 2 Nm).

Sada – tri godine nakon poslednjih mera – proizvođač pokreće novo posebno izdanje za C1. I kao što je to uvek slučaj sa ovim specijalnim izdanjima, pretpostavljamo da će ovo biti poslednji bum u seriji. Da li će uopšte biti novog izdanja , još uvek je potpuno otvoreno.

Kapsule – reklama
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Specijalni model naziva se C1 Millenium. Ima bočne bokobrane, stražnji i bočni prozori tamnije zatamnjene pozadi, 15-inčne čelične felne sa poklopcima glavčine tipa „Comet“ i spoljni komplet „Urban Ride“, uključujući obloge luka točkova u crnoj boji – karakteristike kojima se želi naglasiti dinamičnost gradske trke. Specijalna serija dostupna je u svih osam boja karoserije koje se nude za C1, kao i u četiri varijante sa dvobojnim lakom i crnim krovom.

Standardni ambijent enterijera “Metropolitan Grei” prepoznaje se po multimedijalnoj kontrolnoj tabli, kao i konzoli za menjač, bočnim ventilacionim mlaznicama i radiju sa porculanskim belim okruzima. Sedišta su dostupna u tkanini „Urban Ride Collection 2“ – sivim i belim presvlakama sedišta sa suptilnim crvenim šavovima.

Oprema je zasnovana na nivou „Feel“, što uključuje klima uređaj, MP3 audio sistem sa četiri zvučnika i podeljeno i sklopivo zadnje sedište klupe. Pored toga, C1 Millenium ima električno podesiva i zagrevana spoljna ogledala i Bluetooth hendsfri sistem. Radi praktične zabave, C1 Millenium je takođe kompatibilan sa Android Auto i Apple Car Plai.

Opcionalno su dostupni, između ostalog, Citi Emergenci Brake Assistant, uključujući pomoćnik u traci i prepoznavanje saobraćajnih znakova, kameru za vožnju unazad i Easi-Auto paket koji se sastoji od sistema bez ključa i automatske klimatizacije.

Specijalni model C1 Millenium biće dostupan kod dilera od juna, cene počinju od 13.950 evra. Osnovni C1 je, s druge strane, dostupan od 11.650 evra. Ali tada prilično oskudno opremljeni.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close