fbpx
Automobili

Zdravo, Rendžer: Dva nova posebna izdanja za Fordov pick-up

Stormtrak i Volftrak za evropsko tržište
Kada Ford govori o the Ranger , to zvuči ovako: “Kupci vole pouzdanu stil i praktične sposobnosti naše Ford Ranger pikap porodicu .”

I pošto svi znamo da određena količina samopouzdanja uparena sa ljubavlju može relativno brzo dovesti do potomstva u porodici, Ford sada ima dva nova, ekskluzivna i ograničena posebna izdanja Rangera: Stormtrak i Volftrak. Oba modela biće u prodaji širom Evrope u oktobru ove godine.

Stormtrak obojen u “Lucidno crvenu” (takođe dostupan u beloj, plavoj ili sivoj boji na zahtev) zasnovan je na Vildtraku (stvarnoj vrhunskoj verziji Ranger-a) i trebalo bi da donese još više luksuza u pick-up igri . Stoga ga karakteriše još sveobuhvatnija oprema. Takođe su uključeni crveni umetak rešetke, LED farovi, masivna zaštita motora, ekskluzivni dekori na poklopcu motora i bočnim stranama, crni zadnji branik, crna sportska traka i električna roletna za prtljažnik.

Reklama o kaputima
Nova hibridna Toiota Iaris – savršena za grad.

Više o novoj Toioti Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Sedišta Stormtrak napravljena su od iste kože kao i u Ranger Raptoru, naglašena vezenim Stormtrak logotipom i umetcima od tehničke tkanine. Površine u tamnom grafitu sa crvenim šavovima poprimaju odgovarajuću spoljnu boju.

Ford je u mašinsku sobu stavio 2,0-litarski dizel sa 213 ks i 500 Njutna momenta momenta. Ovde su standardni pogon na sva četiri točka i automatik sa 10 brzina. Moguće je oko 1,0 tone korisnog tereta i 3,5 tone maksimalnog tereta prikolice – baš kao u neograničenoj varijanti Vildtrak.

U Nemačkoj Ford nudi Ranger Stormtrak sa dodatnom kabinom (dvostruka vrata, 2 + 2 sedišta) od 55.793,15 evra. Cene za Ranger Stormtrak sa dvostrukom kabinom (4 vrata, 5 sedišta): od 55.971,65 evra.

Ford daje Volftraku naslov „Trudi se, igraj čvrsto“. Šta to znači detaljno i osim marketinškog razgovora?

Terenski stil sa mat crnim detaljima, elektronskim diferencijalom sa ograničenim proklizavanjem pozadi i robusnim gumama za sve terene ispunjavaju promenljivi pogon na sva četiri točka, nosivost 1,0 tone i maksimalno opterećenje prikolice od 3,5 tone i standardni nosač prtljažnika. Pokrivač ručnog prtljažnika i Aeroklas čvrsti krov dostupni su kao opcija – poslednji samo u mat crnoj boji, u skladu sa tamnim detaljima tela koji se sastoje od sportske šipke, rešetke, zaštite motora, 17-inčnih točkova i zaštite bočnog praga.

Mat crna instrument tabla i mat crne ploče vrata, kao i podne prostirke za sve vremenske prilike među detaljima su u unutrašnjosti Ranger Volftraka. 8-inčni ekran osetljiv na dodir i sistem za povezivanje i navigacija takođe su deo standardne opreme.

Ovo posebno izdanje je zasnovano na Ranger KSLT-u i kombinuje 2,0-litarski bi-turbo dizel motor sa 170 KS sa 6-stepenim manuelnim ili 10-stepenim automatskim menjačem.

U vezi sa šestostepenim ručnim menjačem, Ranger Volftrak je u Nemačkoj dostupan kao dodatna kabina od 42.114,10 evra. Cena za Volftrak sa šestostepenim ručnim menjačem i dvostrukom kabinom: najmanje 43.244,60 evra.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button