fbpx
Automobili

Restilizovani BMV serije 3 je već iznenadio tokom testa

Ako bi se spoljni deo malo promenio, unutra bi trebalo da bude više promena.
Protekla godina je toliko promenila našu percepciju vremena, toliko da se 2019. godina čini istovremeno i tako bliskom i tako dalekom u isto vreme. 2019. godina bila je i godina predstavljanja sedme generacije BMV-a serije 3 . Tada je sasvim prirodno da nekoliko prototipova već počinje da kreće na put za restiling koji je najavljen, obično do sredine sledeće godine.

Ako spolja ovaj prototip izgleda kao dve kapi vode poput trenutne BMV serije 3, to nije slučaj iznutra. Potpuno kamufliran, sigurno krije potpuno novu kontrolnu tablu sa čuvenim zakrivljenim ekranom i BMV iDrive 8 sistemom koji je nedavno predstavljen na BMV iKs , novom vodećem brodu bavarske firme. Ostaje da se vidi kako će BMV raditi na svojoj integraciji bez stvaranja ogromnih proizvodnih troškova, ova “nova” serija 3 je ipak samo srednji restiling u karijeri.

Iako prototip na slici izgleda kao trenutna serija 3, to ne znači da se restilizovana verzija neće promeniti u stilu. Prema našim prvim informacijama, proizvodnja ne bi trebalo da započne pre jula 2022. godine, što još uvek ostavlja mnogo vremena dizajnerima da prerade uobičajene delove preuređenog automobila, naime prednji i zadnji branik ili svetlosni potpis .

Što se tiče motora, sigurno bi trebalo da postoje neke ispravke u vezi sa termičkim blokovima, posebno da bi se sledili standardi homologacije koji se ne prestaju razvijati. BMV serije 3 takođe treba da ima pravo na nove elektrificirane varijante, posebno na priključne hibride, sa manje brzim i stoga pristupačnijim verzijama. Neće biti 100% električne verzije, novi BMV i4 sada sam ispunjava ovu ulogu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button