fbpx
Automobili

Predstavljen Hiundai Staria kamper, uključujući sudoper

Hiundai je dizajnirao novu verziju svog vozila Staria ljudi, Hiundai Staria Lounge Camper 2022 – predstavljenu prošle nedelje na svom domaćem tržištu u Južnoj Koreji.

Staria Lounge Camper je rival Volksvagenu California, koji je takođe fabrički napravljen, kombi pretvoren u kamper.

Dostupan u konfiguraciji sa četiri ili 11 sedišta, Hiundai Staria Lounge Camper se može transformisati u prenosivu kuću za odmor sa krovom koji se otvara i tendom koja se uvlači koja se osvetljava noću.

Iskačući krov se pokreće elektronski, podižući se kako bi se stvorio mali prostor za dve osobe da spavaju na dušeku na naduvavanje. Čitav krov može da se osvetli noću kako bi se olakšali kasni odlasci u toalet.

Drugi red sedišta se može izravnati kako bi se obezbedio dodatni prostor za posteljinu. Takođe na Staria Lounge Camper-u je 12,1-inčni sklopivi kontrolni ekran koji upravlja sistemima kao što su osvetljenje automobila i električni krov koji se otvara.

Hiundai Staria Lounge Camper dolazi sa rezervoarom za vodu od 70 litara i rezervoarom za otpadnu vodu od 40 litara, kao i sa ugrađenim frižiderom i sudoperom.

Klizni sto za poslužavnik koji se može izvući za pripremu hrane ili za deljenje obroka. Hiundai je čak uključio i mrežu protiv komaraca kako bi se odbranio od buba.

Kataloška cena za Staria Lounge Camper sa 11 sedišta u Južnoj Koreji je 49,47 miliona korejskih vona (54 200 AU), dok je Camper sa četiri sedišta 68,58 miliona vona (75 100 AU).

Uprkos našoj ljubavi prema prirodi, Hiundai kaže da za sada nema planova za predstavljanje modela u Australiji.

Hiundai Staria ima brojne uloge na svom domaćem tržištu Južne Koreje, takođe udvostručujući se kao školski autobus.

Hiundai Staria Kinder, predstavljen prošle godine, za sada se takođe nudi samo u Južnoj Koreji.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button