Automobili

Novi BMW serije 7 pokazuje se malo više

BMW naporno radi na pripremi sledeće generacije Serije 7 i špijuni u Motor.es su uspeli da se približe kamufliranom prototipu luksuznog automobila. Još uvek ima dosta šminke, ali su farovi malo vidljiviji nego ranije, što nam omogućava da bolje vidimo njihov oblik. Da, čini se da Serija 7 ima prednja svetla iz dva dela.

Glavno svetlo je postavljeno niže, na prednji branik, i izgleda da ima dva svetlosna modula za kratka svetla smeštena u pravougaoniku. Izgled ove generacije obećava da će biti veoma oštar, a ne možemo a da ne primetimo da je registarska tablica neobično niska, sve do branika. Prethodna testirana vozila ga nisu stavljala tako blizu puta, pa se pitamo u čemu je poenta.


Prednja maska ​​izgleda znatno oštrija i niža nego ranije, slično kao kod serije 8 E31, dok bočni profil otkriva kvake na vratima u ravnini. Ako niste primetili, ove bele “ručice” su lažne jer su samo nalepnice.

Zadnji deo automobila ima vidljiva područja koja otkrivaju pravu boju vozila, tamno plavu koja se takođe može videti u gornjim uglovima prednjeg branika. Zadnja svetla imaju zaobljen dizajn i nastavljaju se na bočne strane automobila. Verovatno se susreću na sredini vrata prtljažnika, jer prototip izgleda kao da skriva LED svetlosnu traku.

BMW će koristiti ažuriranu konfiguraciju svoje CLAR platforme za predstojeću seriju 7, čiji su benzinski, dizel, plug-in hibridni i potpuno električni pogoni već potvrđeni. V12 će biti povučen , ali možete biti sigurni da su inženjeri pronašli način da zamene glatki 6,6-litarski twin-turbo M760i nečim tako dobrim.

Ne samo da će eksterijer doživeti značajne promene, već i unutrašnjost. Nova serija 7 će dobiti najnoviji BMW-ov iDrive 8 sa ekranima jedan pored drugog ugrađenim u jedno, blago zakrivljeno kućište. Dok je nova Serija 2 Active Tourer izgubila dugme iDrive, fotografije unutrašnjosti vrhunskog automobila nemačkog proizvođača automobila otkrile su da je brojčanik još uvek tu.

Očekuje se da će kamuflaža biti uklonjena u toku naredne godine, verovatno nakon fejsliftinga Serije 3 u sredini ciklusa i pre sledeće serije 5, koja je verovatno zakazana za 2023.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close