fbpx
Automobili

Novi automobili: 2020. Novi kalendar automobila, avgustovska nadogradnja

Svi novi automobili koje možete očekivati da ćete videti u Australiji, 2020. godine!

Novo australijsko tržište automobila, pošteno je reći, nije imalo zvezdanu godinu 2019. Mesec za mesecem, prodaja je bila u padu, a poverenje potrošača je nisko, a trgovci su se borili sa značajnim izmenama finansijskih propisa.

Za one koji žele kupiti, 2019. je bila snažna godina uzbudljivih lansiranja preko 60-tak marki koje posluju u Australiji, od moćne Alfa Romeo Stelvio K i nove generacije Kia Cerato u januaru do džepa Mercedes-AMG A35 raketa i karavan BMV serije 3 prema kraju godine.

Veliki deo kalendara 2020. ostaje nejasan u ovoj fazi, a naša kristalna kugla još uvek otkriva šta će doći do sredine i kraja godine. Ali, za sada, očekujemo da se donji modeli pojave kako su opisani, ili jednostavno „u nekom trenutku“. Naravno, mi ćemo ažurirati ovaj kalendar tokom godine jer slika bude jasnija.

NAPOMENA UREDNIKA, 17. avgusta: Uz pandemiju COVID-19 koja pustoši na globalnom tržištu, donji datumi su tačni koliko su brendovi mogli da potvrde u okolnostima.

Svaki očekivani datum dolaska mogao bi se menjati bez upozorenja, ali mi ćemo raditi na tome da ta lista bude što ažurnija. Zaista, čekamo čak i reč na većini modela.

Bilo da tražite mali i jeftini otvor, koji će vas jednostavno dovesti do prodavnica i natrag, ili veliki SUV koji može vući brod, karavan ili ploveći konj, ili ljude koji će prevoziti sve veću porodicu, pronaći ćete sve informacije koje će vam biti potrebne na CarAdvice-u.

Ne testiramo samo nove automobile, stavljamo ih u stvarne životne situacije da bismo vam mogli reći kako rade, vuču ili se bave i najtežim zaledama. Takođe ih vodimo u kupovinu, koristimo ih da decu ostavimo u školi, a kad stigne pravo vozilo, čak ih i izvadimo na trkalište da vidimo koliko dobro rade.

Ono što je još važnije, mi ih postavljamo pred njihove najbliže konkurente, tako da možete videti kako se postavljaju u pogledu karakteristika, nove tehnologije, upravljivosti, upotrebljivosti i, jedno od najvažnijih razmatranja kada je u pitanju kupovina vašeg novog vozila, cene.

I upravo ovde, na ovoj stranici, naša nova lista automobila je takođe sjajan način da pazite na najnovije modele koji dolaze na tržište i na to šta novi proizvođači automobila planiraju da predstave u budućnosti.

Bez obzira da li želite da kupite svoj prvi ili deseti novi automobil ili ste jednostavno entuzijasta koji želi da bude u toku sa svim najnovijim automobilima koji dolaze na tržište, CarAdvice Novi automobilski kalendar će vas stalno pratiti uz svaki novi automobil svakog proizvođača.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button