fbpx
Automobili

2021 Mercedes-Benz S klase unutrašnjih poslova postaju zvanične

Mercedes-Benz-ova potpuno nova vodeća limuzina biće zvanično predstavljena u septembru, međutim nemački proizvođači već mesecima objavljuju detalje o kapanju hrane

Rani pogled na unutrašnjost sedme generacije S klase objavio je Mercedes-Benz, uoči septembra septembra. Vodeća limuzina nemačkog proizvođača uključivaće “do” pet ekrana, sedište i volan sa automatskim podešavanjem, novi sistem filtracije vazduha, karakteristike dizajnirane na jahti i interaktivno LED osvetljenje u unutrašnjosti.

Armaturnom pločom sada dominira Teslin portretni centralni ekran, iznad kojeg su sada postavljeni ventilacioni otvori.

Na raspolaganju je i paket „toplina i udobnost“. Ovo manipuliše klimom i sedištima za masažu kako bi se stvorili različiti modusi unutrašnjosti putem glasovnog upravljanja.

“Naši kupci S klase veoma su pronicljivi. Sa novom S-klasom pozivamo ih na potpuno novo luksuzno iskustvo,” rekao je Hartmut Sinkvitz, Mercedes-Benzov šef firme za dizajn enterijera.

„Podržana je našom filozofijom dizajna„ Senzualna čistoća “i našom apsolutnom posvećenošću kvalitetu i pažnji prema detaljima. Rezultat je revolucionarno unutrašnjost uhvaćena između digitalnog i analognog luksuza. “

Govoreći na prošlogodišnjem Salonu potrošačke elektronike (CES) u Las Vegasu, glavni dizajner Mercedes-Benza, Gordon Vagener, rekao je da će nova limuzina doneti novu generaciju Mercedes-Benzovog spoljašnjeg i unutrašnjeg dizajna.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button