Automobili

Na prodaju je Acura NSKS kompanije Ice Cube

Njegova cena je 39.500 dolara.
Prva Acura NSKS ostaje jedan od najboljih automobila u istoriji Japana. Sa svoje strane, Ice Cube je jedan od najpoznatijih repera na svetu. Kada kombinujete ove dve legende dobijate automobil prikazan u galeriji ispod. I trenutno je na prodaju!

Očigledno nije uobičajeni NSKS . Pre svega, to je jedinstveni kabriolet. Da budemo pošteni, modifikacije krova ne izgledaju baš profesionalno, jer izgleda da telo nije ojačano kako bi nadoknadilo gubitak krutosti izazvan skupljanjem krova.

Galerija: Na prodaju Acura NSKS Ice Cube
Kocka leda Acura NSKS
12 Slike
Osim toga, to je uglađen automobil, mada bismo više voleli da ga vidimo sa originalnim naplatcima, a ne onima iznad. Unutrašnjost je lepa i čista, što i ne čudi s obzirom na relativno malu kilometražu (45.575 milja, ili 73.346 km). Unutrašnjost je originalna, sa izuzetkom infotainment sistema koji ima ekran osetljiv na dodir integrisan u centralnu konzolu.

Ne znamo detaljnu istoriju automobila, ali znamo da ga je Ice Cube kupio 1992. godine . Nismo pronašli dovoljno dokaza koji potkrepljuju tvrdnju da su reper i glumac lično naručili transformaciju iz kupea u kabriolet. Samo znamo da je prelazak sa kupea na kabriolet izvršio Nevport Convertible Engineering. Nismo ovde da sudimo, ali po našem mišljenju NSKS izgleda bolje u kupeu .

Možda nije najlepši sportski automobil tamo, ali je relativno jeftin za prvu generaciju NSKS-a. Trenutno je na spisku klasičnih automobila Sarasote, koji traže 39.500 dolara . Ovo verovatno nije konačna cena i kladimo se da ako uđete sa 38.000 dolara, odšetaćete u NSKS kabrioletu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close