Automobili

Konfiguratorski izazov: 2022 Porsche 911 asortiman

Prilagođavanje je trenutno u modi, ali izbor može biti ozbiljno zbunjujući. U našem izazovu sa konfiguratorom, pustili smo tim CarAdvice i Drive na veb lokaciji proizvođača da stvori njihovu idealnu kombinaciju za određeni model.

Nekoliko automobila nudi više opcija prilagođavanja nego što je ovonedeljni izazov, Porsche 911. Sa 21 različitom ponudom od objavljivanja, postoji opcija za „svakoga“ – uključujući i naš tim.

Recite nam u komentarima vaš idealni 911 i koje automobile biste želeli da vidimo kako sledeće konfigurišemo.

Unutra sam dodao mnogo crvenih isticanja (možda dodatno podržava odabir plave boje) sa Clubsport paketom (must have), Chrono štopericom (takođe obaveznom) i ručnim menjačem koji je završio.

Za mene, GT3 mora imati malo faktora „vau“, a kao što je istorija pokazala, Porsche sa podebljanim specifikacijama ima tendenciju da naredi veću vrednost preprodaje-ako biste ga prodali. Što, da bude jasno, ne bih.

Kez Casei, urednik produkcije
Stojeći na stolu Porschea koji sve može, poziv Turbo S-a ili GT3-a teško je zanemariti, a baza 911 izgleda previše jednostavno. Možda to nazovite preopterećenjem konfiguratora, ali ova iznenadna neobična retro vibracija me obuzela i nije me pustila.

Ovo neće biti specifikacija koja će se svideti svima (zapravo, ako nekome prija, ja ću biti zaprepašćen), ali ova kosa metal 80 -ih vibracija me potresla celu noć i jednostavno me nije pustila.

Automobil koji sam izabrao je 911 Targa 4S, sa 331kV i 530Nm tvin-turbo flat-sik koji šušta osmostepeni PDK menjač na sva četiri točka. Još samo nešto dodatno u odnosu na početni Targa 4. 283kV/450Nm. Porsche kabrioleti nikada mi ne izgledaju sasvim u oči, ali Targa je ikonična, izgleda fantastično i idealan je način da pustite spoljašnjost unutra.

Peak Targa se za mene dogodio kod širokih modela iz 80-ih, ali ako bih danas pokrenuo nešto divlje niz liniju, to bi bila Guards Red, sa točkovima usklađenim u boji. Nešto za hrabre.

Emma Notarfrancesco, viši novinar
Nisam mogao da prođem pored novog 911 GT3 i volim što možeš da poludiš sa opcijama! Moj odabir je iznosio vrlo konzervativno 58.520 dolara u odnosu na 369.700 dolara osnovnog automobila pre nego što je cena koštanja na putu.

Naveo sam svoj u Carrara Vhite Metallic sa 20-inčnim prednjim i 21-inčnim zadnjim GT3 točkovima u satenski crnoj boji, sa mnogo novca koji ide ka Porsche keramičkim kompozitnim kočnicama (skoro 20.000 dolara).

Unutrašnjost sam ukrasio produženim pakovanjem od karbonske mat boje, sistemom Bose surround i sedištima kašika za trke sa odgovarajućim pojasevima (u žutoj boji, naravno da odgovaraju čeljustima kočnica).

Može se samo sanjati!

Tom Fraser, novinar
Dajte mi izbor bilo čega u asortimanu 911 i to će skoro uvek biti GT automobil, tačnije GT3. U ovom trenutku oko GT3 Touringa ima mnogo buke – a zašto i ne bi bilo, to je zapanjujuće – ali ako mi se da izbor, želim da moj GT3 izgleda kao bonafidni trkački automobil. Zbog toga sam se odlučio za priručnik 911 GT3 sa Clubsport paketom.

Iako je izmišljotina zabrinuta zbog svog izbora boje. Voleo bih svetlu boju na svom GT3, poput Carmine Red -a ili nove Shark Blue, ali na kraju sam završio sa GT Silver -om koji izgleda sjajno u metalu. On nema pravu udarnu vrednost blistave, jarke boje, ali ovo je automobil koji bih verovatno zadržao do kraja života i mislim da mi GT Silver nikada neće dosaditi.

Moja potpuno opremljena sedišta u stilu 918 presvučena su običnom kožom sa umetcima od antilopa Race-Tek, dok ostatak enterijera sadrži kavez za rolne Clubsport, paket Chrono, akcent sa ugljeničnim vlaknima, crvene brojčanike, aluminijumske pedale, zvuk Bose sistem i crvene pojaseve. Takođe sam izabrao karbonski keramički paket kočnica sa crnim kočnim čeljustima i zatamnjenim matričnim LED farovima.

Iako se oseća kao konzervativna specifikacija, ipak je jednaka 62.530 dolara u odnosu na Porscheovu cenu. Pretpostavljam da bi moje kucanje na kutiji bilo malo razumnije da sam trošio svoj novac.

Alek Misoiannis, novinar
Moj odgovor na ovaj izazov počeo je kupeom 911 Carrera GTS. Postoji razlog zašto se varijante GTS -a često nazivaju „slatkom tačkom“ serije 911: obilje snage, oštra šasija i opsežna standardna oprema. I koliko volim Targa stil karoserije, kupe je jedini model koji nije GT 2021 911 i nudi ručni menjač-što znači da ga je trebalo imati.

Ali nakon što sam pogledao kako sve moje kolege preciziraju krila sa svojim GT3-i da je dobro odabrani GTS odgovarao osnovnom GT3 po ceni, uprkos ovom poslednjem iskustvu u vožnji-mislio sam da uravnotežim aerodinamičku knjigu i odlučim se za Touring specifikacije.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close