fbpx
Automobili

2022 Renault Captur RS Line cena i specifikacije

Lagani SUV Renault Captur za 2022. će dobiti sportsku RS Line varijantu u Australiji u narednim mesecima.

U prodajnim salonima u ograničenom broju već sledećeg meseca – sa više zaliha oko jula – Captur će postati drugi model Renault Australia koji će dobiti RS Line tretman (nakon Arkane), sa sportskijim enterijerom i eksterijerom inspirisanim punim Renault Sportom modeli performansi.

Prodavci su potvrdili da će Drive varijanta koštati od 39.590 dolara pre troškova na putu – premiju od 2.500 dolara u odnosu na trenutni Captur model, Intens, koji ima cenu od 37.090 dolara plus troškovi na putu.

Ovo se poklapa sa porastom cena za širi raspon Captur-a za 2022. od 1300 do 1900 dolara. Sve povezane promene specifikacija – za koje se veruje da uključuju standardnu ugradnju adaptivnog tempomata i bežičnog punjenja telefona – verovatno će biti objavljene u narednim nedeljama.

Preko Intensa, RS Line će dodati jedinstveni prednji branik sa akcentom ‘Formula One blade’ i umetcima u obliku saća, sivim akcentima eksterijera, oznakom RS Line i 18-inčnim ‘Le Castellet’ felnama od lake legure (nazvane po lokaciji staza za Veliku nagradu Francuske).

Unutra je presvlaka od tkanine i kože sa crvenim šavovima i prugama. Evropski modeli takođe imaju crveni i sivo prošiveni kožni volan, „Renault Sport“ pragove, crvene akcente za ventilacione otvore i obloge na instrument tabli u izgledu karbonskih vlakana – iako nije sigurno da li će oni biti dostupni u Australiji.

Captur RS linija takođe dodaje sadržaj Intensovog Easi Life paketa, koji uključuje digitalnu instrument tablu od 10,25 inča, pomoć pri parkiranju bez upotrebe ruku, bočne parking senzore, retrovizor bez okvira i automatska duga svetla.

Međutim, Intens-ova prednja sedišta sa grejanjem i funkcije električnog podešavanja vozačevog sedišta se brišu.

Nema promena ispod haube kao deo nadogradnje linije RS – što znači da će Australija verovatno zadržati 113kV/270Nm 1,3-litarski benzinski četvorocilindraš sa turbo punjačem koji se nudi u ostatku asortimana, sa sedmostepenim automatskim sistemom sa dvostrukim kvačilom menjač i pogon na prednje točkove.

Evropski kupci mogu da biraju opcije za potpuni hibrid ili plug-in hibrid, sa 1,6-litarskim benzinskim motorima, višestrukim elektromotorima i izlaznom snagom do 118 kV – iako ove opcije nisu vezane za australijske izložbene salone.

Renault Captur RS Line 2022 će se pojaviti u australijskim salonima u narednim mesecima.

2022 Renault Captur Intens dodaje (preko Zen):
9,3-inčni infotainment ekran osetljiv na dodir
Satelitska navigacija
7,0-inčni digitalni instrument displej
18-inčne dvobojne aluminijumske felne
Crna kožna sedišta
Kamera od 360 stepeni
Grejana prednja sedišta
Bose vrhunski zvučni sistem sa devet zvučnika
Električno podesivo vozačko sedište
Nadograđeni ‘Eco’ LED farovi
‘Animirana’ zadnja svetla
Ambijentalno LED osvetljenje kabine u osam boja
Preklopni birač stepena prenosa
Retrovizor sa automatskim zatamnjivanjem
Tri režima vožnje
Staklo za privatnost
Chrome spoljni akcenti
Sivi krovni nosači
Dva zadnja USB porta
Džepovi za mapu na prednjim sedištima
U 2021. Intens bi mogao biti opcioni sa Easi Life paketom od 2000 dolara, koji je dodao digitalnu instrument tablu od 10,25 inča, automatska duga svetla, bočne parking senzore, automatsko parkiranje i retrovizor bez okvira. Veruje se da je adaptivni tempomat postao standard za 2022 – iako Renault tek treba da potvrdi detalje.

2022 Renault Captur RS Line dodaje (preko Intensa):
Jedinstvene 18-inčne dvobojne aluminijumske felne
RS Line prednji branik
Vanjski akcenti u metalno sivi
Presvlake sedišta od tkanine i kože sa crvenim šavovima i prugama
10,25-inčni digitalni instrument tabla
Auto duga svetla
Bočni parking senzori
Automatsko parkiranje bez upotrebe ruku
Auto duga svetla
Retrovizor bez okvira
Grejana sedišta i električno podešavanje vozačevog sedišta se brišu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button