fbpx
Automobili

Jedinstveni Pagani Huaira Roadster BC nazvan “Supernova”

Neko se očigledno plašio da ima istog Paganija kao i njegov komšija …
Budimo iskreni, da ste imali sredstava da kupite Pagani Huaira Roadster BC , čija je cena u fabrici 3,5 miliona , verovatno biste imali dovoljno novca da se razmažete po jedinstvenom automobilu – pa zašto ne biste izašli napolje? Upravo je to uradio kanadski kupac hiper automobila . Radeći direktno sa izvršnim direktorom firme San Cesario Sul Panaro, gospodinom Horaciom Paganijem , ovaj bogati klijent naručio je personalizovanu Huaira BC. Nazvao ju je “Supernova”.

Prema Paganiju iz Toronta na Instagramu, dileru koji je isporučio ovu jedinstvenu Huairu , „Supernova“ nosi jedinstveni završetak u izloženim ugljeničnim vlaknima Oro Rosa. Da bi upotpunili sjajnu spoljašnjost, set Bronzo Chiaro naplataka sa „dijamantskim“ akcentima dodan je da upada u oči, a nekoliko podudarnih dijamantskih naglasaka tačkara ostatak spoljne strane.

U Huairi stvari postaju još zanimljivije. Ova jedinstvena Huaira odevena je u suptilnu mešavinu bež kože i tartana na sedištima. Pored toga, izložena ugljenična vlakna vidljiva su na centralnoj konzoli, upravljaču i pločama vrata, dok crna Alcantara prekriva kontrolnu tablu.

Nejasno je da li je Pagani preradio mehaniku, iako to zapravo nije bilo potrebno. Podsećanja radi, Pagani Huaira Roadster BC serijski je opremljen 6,0-litarskim tvin-turbo V12 pozajmljenim od AMG-a, sposobnim da razvije 810 konjskih snaga (596 kilovata) i 1049 Nm. km / h za oko 3,5 sekunde i prikazuju najveću brzinu od preko 322 km / h.

Kao što smo spomenuli, Pagani Huaira Roadster BC košta 3,5 miliona dolara. Basic. Takođe je na našoj listi najskupljih novih automobila ikada napravljenih. A italijanska kompanija je precizirala da će proizvesti 40 primeraka ovog vozila širom sveta. Dakle, iako Pagani ne daje cenu za ovaj ekstremni jedinstveni komad, verovatno možete da zamislite koliko skup (čak i više) može biti!

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button