fbpx
Automobili

Ružni Audi RS 6 u znak poštovanja čuvenom filmu

Pod ovom ekstravagantnom spoljašnjošću krije se pravi Audi RS 6!
U filmove i TV emisije su sastavni deo automobila kulture, čineći neke brendove i neke modele, ponekad neverovatne, internacionalnih zvezda. Jedan od njih, posebno dobro poznat u Sjedinjenim Državama, je Porodični kamion kraljice vagona iz filma Nacionalni odmor od lampona ili Bonjour les vacances … objavljenog 1983. godine.

Namerno ružna i sramotna porodica koja čini osnovu radnje ove komedije, upravo je njen odvratan stil dao automobilu filma šarm. Model je takođe označio generaciju, do te mere da se neki nisu ustručavali da reinterpretiraju originalnu verziju.

Jedan od tih priznanja je ovaj Audi RS6 Avant , koji je pre nekoliko meseci na festivalu brzine u Sankt Peterburgu na Floridi primetio Justin Kuinn. Mnogo je manje četvrtast od OG Truckster-a, ali uključuje sve karakteristike ikonskog dizajna. Počevši od modernog izgleda na zelenoj boji „Metalni grašak“ koja se proslavila u filmu, a koji je gadniji samo zbog obloga od lažnog drveta i lakih obloga. Audi ima drvenu pločicu na svakoj ploči karoserije – dve na haubi – i krunu koja je premeštena na prednje blatobrane mog automobila.

Galerija: Audi RS6 Truckster
Audi RS6 Truckster
4 Slike
Porodični kamion kraljice vagona u filmu je prvobitno bio Ford LTD Countri Skuire koji je za tu priliku pretrpeo holivudski preobražaj – kao što to čine mnoge zvezde pre nego što se pojave na snimanju. Zelena boja, veštačko drvo, amblem krune i drugi pomaci na automobilu u potpunosti su učestvovali u otkačenoj i komičnoj radnji filma. Ovaj Audi nije otišao toliko daleko, ali ipak ima nekoliko jedinstvenih dodira. Kao na poleđini na kojoj se nalazi personalizovana značka koja na natpisu „4.0 Tvin Turbocharged“ glasi „Famili Truckster“.

Ispod ove spoljašnjosti, u najmanju ruku ekstravagantne, ovog Audija krije se moćan karavan koji poznajemo, nešto čime porodica Grisvold iz filma nikada nije raspolagala. Jer odatle je sve počelo: da bi otišao na odmor, otac je morao da dobije sportski automobil. Ali automobil u pitanju nije stigao, završio je sa ovim tipičnim američkim kubikom tog vremena.

RS6 Avant je opremljen 4,0-litarskim V8 brenda koji proizvodi 600 konjskih snaga (440 kilovata) i obrtni momenat od 800 Nm. Potrebno je samo 3,6 sekundi da dostigne 100 km / h.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button