Automobili

Cena i specifikacije Lekus LC 2021: Ultra ograničena serija Inspiration sada je dostupna za naručivanje

Lekus LC 2021. godine stekao je novu, ekskluzivniju kupe Inspiration Series – ali moraćete da budete jedan od retkih srećnika da biste seli za volan jednog.

Ograničena na „manje od pet primeraka“, LC Inspiration Series je sada dostupan za naručivanje u australijskim salonima Lekusa po ceni od 219 393 USD pre troškova na putu u obliku VC LC500 ili 219 553 USD pre nego što se na putevima piju gorivo. LC500h maska – sa obe varijante koje se nude isključivo kao kupei sa fiksnim krovom.

„Inspirisan svetom vazduhoplovstva i vazduhoplovnog inženjerstva“, limitirani LC dobija fiksno zadnje krilo od karbonskih vlakana, sjajne crne 21-inčne kovane felne od lakih legura i jedinstvene crne spoljne obloge sa eksterijerom Vhite Nova, Sonic Silver i Onik boje dostupne kupcima.

Alcantara krasi volan, birač brzina, kartice na vratima i centralnu konzolu, zajedno sa crnim kožnim sedištima, sedištima u boji sedla, naslonom za ruke i akcentima pojasa, kao i ekskluzivnim karbonskim pločicama Inspiration Series.

Takođe je nov duboko okačen dizajn prednjih sedišta koji je debitovan u ažuriranoj limuzini LS ranije ove godine, za koji se tvrdi da „obezbeđuje … prostor za [tela] prednjih putnika da utonu u prednja [sedišta]“ i poboljšava položaj kukova drži učinak “za 18 procenata.

Par verzija Inspiration Series stižu kao vodeći članovi porodice Lekus LC iz 2021. godine, koja ima koristi od niza inženjerskih ažuriranja predstavljenih sredinom 2020. godine, uključujući prerađenu geometriju ogibljenja, revidirano podešavanje menjača, lagane zadnje felne od lakih legura i još mnogo toga.

Cene i specifikacije za širi LC kupe i kabriolet su inače nepromenjene – potpuni kvarovi svakog od njih mogu se naći na dnu ove priče.

Kupcima Inspiration Series nudi se isti izbor motora i opcija menjača kao i kupcima serijske proizvodnje LC: 5,0-litarski benzinski V8 snage 351kV / 540Nm uparen sa 10-stepenim automatom u LC500 ili 3,5-litarski benzinski V6 zavrtnjem pričvršćen za 650-voltni hibridni sistem i „10-brzinski“ menjač u LC500h.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close