Automobili

Aime Leon Dore Porsche 911 SC: Oliverov režim 911

Boja je klasična, ali krovni nosač?
Porsche i njujorška modna marka Aime Leon Dore (ALD) ponovo su zajednički redizajnirali vozilo. Posle restaurirane 911 Carrera 4 ( tip 964 ), predstavljene na Njujorškoj nedelji mode 2020, obnovljena 911 Super Carrera je drugi rezultat saradnje dve marke.

Aime Leon Dore je modni i životni brend osnovan 2014. godine sa sedištem u Kvinsu, opštini Njujork. Očigledno su to posebne stvari. Citat: „Inspirisan svakodnevnim životom i kulturom, Aime Leon Dore je nastavio da usavršava i unapređuje definiciju muške mode pomoću jasne, smele i klasične estetike.“

Osnivač i kreativni direktor ALD-a Teddi Santis ispunio je san sa maslinovim 911 SC: svojim vlastitim 911 zasnovan na korenima i vrednostima svoje porodice. „Vizija ovog projekta oduvek je bila da prikaže Super Carreru u potpuno drugačijoj vrsti intimnosti od 964, ali koja deluje isto tako impresivno“, kaže Santis.

Kapsule – reklama
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Nastavlja: ​​„Dizajn vozila i kreativna smernica za projekat potiču iz mog detinjstva na grčkim ostrvima i iz jedinstvene lepote stvari koje se poboljšavaju sa godinama i habanjem u ovom okruženju.

911 SC takođe impresionira čistom strašću prema brendu i pažnjom prema detaljima. Za spoljašnju boju Santis je odabrao “Maslinu”, klasičnu Porsche boju. Dodatni farovi na prednjoj haubi, Fuchs naplatci i košara na krovu vozila takođe čine istorijski 911 savršenim svakodnevnim pratiocem. To znači da bi 911 SC takođe trebalo da bude pogodan za vožnju slabije razvijenim putevima.

U unutrašnjosti, Santis je na jedinstven način kombinovao materijale i boje. Na primer, perzijski tepisi služe kao otirači. Modni dizajner ih je takođe integrisao u vrata. Dobavljač je sam obnovio originalna Recaro sedišta. Ovde drveni nosači kuglica upadaju u oči, kao što ih zapravo znamo iz Mercedesa 300 D strica Hajnca 1987. godine. Razlika: svi materijali – od kože do bukela – obrađivani su ručno.

Obnovljeni 911 premijerno će nastupiti od 21. do 23. maja u Njujorku: Kupci i ljubitelji oba brenda mogu se čuditi 911 SC u tamošnjoj vodećoj prodavnici brenda. Aime Leon Dore takođe će lansirati kolekciju kapsula u kojoj se mogu naći materijali i obrasci redizajniranog vozila.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close