Automobili

H&R sportske opruge za Porsche 718 Bokster i 718 Caiman

Prečišćeno: spuštanje od strane stručnjaka za suspenziju iz Lennestadta
Početni nivo Porscheovih obožavatelja je ogroman. Najkasnije predstavljanjem Tipe 981, kompaktni sportski automobil sa srednjim motorom opasno se približio modelu 911, a naslednik Tipe 982 nastavio je priču o uspehu neprimetno.

Inače, podni sklop i šasija su identični, tako da inženjeri H&R pokrivaju širok spektar modela svojim sportskim oprugama: Bokster i Caiman Tipe 981, uključujući S i GTS, kao i 718 Bokster i Caiman Tipe 982, uključujući S, T i GTS verzije.

Sportski opružni komplet H&R, koji je precizno usklađen sa serijskim amortizerima, ne samo da izgleda sjajno na sportskom automobilu. Kao rezultat nižeg težišta (25 do 30 milimetara, u zavisnosti od tipa), smanjeni pokreti tela i još dinamičnije ponašanje upravljača su pozitivni. Ipak, najmanji Porsche ostaje neograničeno pogodan za duga putovanja.

Kapsule – reklama
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Odstojnici točkova „Trak +“ kompanije H&R izrađeni od aluminijuma sa vrlo velikom zateznom čvrstoćom obećavaju još veći profil . Eloksirane u srebrnoj ili crnoj boji, omogućavaju poravnanje standardnih i pomoćnih točkova prema ivicama blatobrana sa preciznošću milimetara.

Kao i obično u H&R, svi proizvodi se isporučuju sa potrebnim sertifikatom za delove i proizvedeni su u Nemačkoj .

Komponente ovjesa H&R za Porsche 718, Bokster + Caiman
Sportska opružna garnitura za Porsche Bokster, uključujući S, GTS, tip 981, iz godine izgradnje 2012.
Spuštanje: prednja i zadnja osovina po 25 milimetara
Cena: 326 evra sa 19% PDV-a.
Komplet sportskih opruga za Porsche 718 Bokster, uključujući S, T, GTS, tip 982, iz godine izgradnje 2016.
Spuštanje: prednja i zadnja osovina po 30 milimetara
Cena: 326 evra sa 19% PDV-a.
Komplet sportskih opruga za Porsche Caiman uključujući S, GTS, tip 981, od godine izgradnje 2012
spuštanje: prednja osovina 30 milimetara, zadnja osovina 35 milimetara
Cena: 326 evra sa 19% PDV-a.
Komplet sportskih opruga za Porsche 718 Caiman uključujući S, T, GTS, tip 982, od godine izgradnje 2016.
spuštanje: prednja i zadnja osovina po 30 milimetara
Cena (PPC): 326 evra, uključujući 19% PDV-a.
“Trak +” – odstojnici točkova, eloksirani u srebrnoj ili crnoj boji Proširenje
: od 10 mm (po osovini)
Cena (PPC): od 110 evra sa 19% PDV-a.
O H&R
H&R Spezialfedern GmbH & Co. KG je jedan od vodećih proizvođača visokokvalitetnih komponenata šasije za automobile. Trenutni asortiman uključuje delove za širok spektar modela i kontinuirano se proširuje. Oko 100 zaposlenih razvija i proizvodi sportske opruge, amortizere, sportske i coilover ovjese, odstojnike, stabilizatore i druge komponente poput elektronskih sistema spuštanja po najvišim standardima kvaliteta.

H&R takođe proizvodi kompresijske i zatezne opruge za industrijsku primenu. Na svom centralnom mestu u Lennestadtu (Sauerland), kompanija proizvodi kvalitetne proizvode pod zaštitnim znakom H&R za kupce i klijente u preko 70 zemalja širom sveta. U Severnoj Americi H&R je predstavljen sa sopstvenom podružnicom.

H&R se zalaže za intenzivan prenos tehnologije iz međunarodnog moto sporta do razvoja inovativnih komponenata šasije za drumska vozila. Vodeći timovi Formule 1, DTM-a, klasika na daljinu u Le Mans-u i Nurburgring-u, kao i druge trkačke serije oslanjaju se na tehnologiju kompanije H&R. Automobilska industrija takođe se oslanja na znanje stručnjaka za šasiju: Porsche sve radove i trkačke modele opremi H&R tehnologijom.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close