fbpx
Automobili

2023 Mitsubishi Outlander Plug-In Hibrid otkriven, potvrđen za SAD

Mitsubishi je podelio zvanične slike 2023 Outlander plug-in hibrida.
Hibridna verzija će se pridružiti standardnom modelu u SAD -u u drugoj polovini 2022.
Znamo da će ponuditi pogon na sve točkove i sedište u trećem redu, ali više detalja biće objavljeno 28. oktobra.


Mitsubishi Outlander izgleda prilično drugačije od Nissan Rogue-a na kome se zasniva, a Mitsu će se takođe razlikovati od Nissana nudeći plug-in-hibridnu varijantu. Uoči dolaska u SAD u drugoj polovini sledeće godine, sada možemo videti Outlander PHEV 2023 iznutra i spolja zahvaljujući ovim fotografijama koje je Mitsubishi objavio uoči punog debija 28. oktobra.

Glavni znakovi stila jedinstveni za hibrid su značke na prednjim blatobranima i priključak za punjenje na zadnjem braniku. Unutra je identičan, čak i sa sedištem u trećem redu koje nije bilo u prethodnoj generaciji Outlander PHEV. Biće dostupan u deset boja, uključujući crvenu, belu i crnu.

Potpuni detalji o Outlander-ovom pogonskom sistemu stižu za nekoliko nedelja, ali znamo da će ponuditi sistem pogona na sve točkove sa dva elektromotora: jednim napred i jednim pozadi. Takođe bi trebalo da ponudi više dometa električne vožnje od prethodnog modela, koji je ocenjen EPA-om da pređe 24 milje uz potpuno punjenje.

Iako je to bio jedini plug-in-hibrid dostupan u SAD-u neko vreme, Outlander plug-in hibrid će se ovog puta suočiti sa većom konkurencijom. Toiota sada prodaje RAV4 Prime, a Ford nudi PHEV verziju Escape -a.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button