fbpx
Automobili

2023 GMC Canion će dodati AT4Ks Off-Road model

GMC će ovog leta predstaviti novi Canion pikap srednje veličine i predstaviće novi terenski model AT4Ks.
To će biti GMC-ova verzija Colorado ZR2, tako da očekujte Multimatic amortizere sa kalemom zajedno sa prednjim i zadnjim ormarićima i gumama za sve terene.


Ova tizer slika prikazuje šine kamiona i točkove od 17 inča sa mogućnošću beadlock-a.
GMC-ov kamion srednje veličine Canion trebalo bi da bude osvežen, a novi model će debitovati ovog leta za modelsku godinu 2023. Sa njim će doći i hardcore off-road AT4Ks model, koji je takođe nedavno dodat Sierri u punoj veličini. To će biti GMC-jeva verzija Chevi Colorado ZR2 i pomoći u nadmetanju sa Toiota Tacoma TRD Pro, Jeep Gladiator Rubicon, pa čak i sa predstojećim Ford Ranger Raptor.

GMC trenutno nudi Canion AT4, minus Ks, i dolazi sa gumama Goodiear Vrangler DuraTrac, ogibljenjem podešenim za terensku vožnju, zaključavanjem zadnjeg diferencijala i kliznom pločom za prenosnu kutiju. AT4Ks će kamion učiniti još sposobnijim za terensku vožnju, dodajući na tone više dobrota. Iako GMC nije otkrio nikakve specifikacije za AT4Ks, očekujemo da će pozajmiti delove od Colorado ZR2, što bi trebalo da uključuje Multimatic-ove amortizere sa spiralnim ventilima, zaključavanje prednjeg i zadnjeg diferencijala, gume za sve terene Goodiear Vrangler Territori i širi stav sa povećanim razmacima.

Novi Kanjon će takođe imati novi izgled. Ova tizer slika prikazuje oznaku AT4Ks-a, šine i točkove od 17 inča sa mogućnošću beadlock-a. Potražite više informacija o 2023 GMC Canion i novom AT4Ks modelu ovog leta, a mi ćemo vam tada dati sve detalje o kamionu.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button