Automobili

2022 Hiundai Santa Fe KSRT izgleda izdržljivije, ali nije

Hiundai Santa Fe 2022. dodaje nivo opreme KSRT sa off-road tematikom.
Uključuje nadogradnje izgleda uključujući klizne ploče, bočne stepenice i različite točkove.
KSRT počinje od 33.485 dolara sa pogonom na prednje točkove ili 35.185 dolara sa pogonom na sva četiri točka.
Hiundai pojačava izgled SUV-a Santa Fe iz 2022. godine, ako ne i njegove stvarne terenske sposobnosti, sa novim nivoom opreme KSRT. Model KSRT uključuje podešavanja izgleda robusnog izgleda, ali bez stvarnih mehaničkih nadogradnji. Čak i ne dolazi standardno sa pogonom na sve točkove, jer počinje sa 33.485 dolara sa pogonom na prednjim točkovima i nudi pogon na sva četiri točka kao opciju od 1700 dolara.

KSRT standardno dolazi sa crnim 18-inčnim točkovima, bočnim stepenicama, kliznim pločama i različitim prednjim branikom i rešetkom. Ogledala i krovni nosač su takođe obojeni crnom bojom. Po opremi je sličan Santa Fe SEL-u sa paketom pogodnosti. 2.5-litarski redni četvorocilindrični motor sa 191 konjskim snagama i 181 lb-ft jedini je izbor motora za KSRT, jer je 2.5L motor sa turbopunjačem dostupan samo na gornjim nivoima opreme, a hibridni pogon se ne može upariti sa KSRT model.

Postavci bi trebalo da se pridruži i Hiundai Tucson KSRT iz 2022. godine, ali još nismo videli slike tog manjeg krosovera sa paketom izgleda. Očekujemo da će imati slične promene kao Santa Fe. U međuvremenu, Hiundai kaže da Santa Fe KSRT 2022. stiže u prodajne salone.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close