Automobili

2022 Kia Soul ispušta ručni menjač, dobija novi logotip

Kia je najavila nekoliko promena za Soul 2022, uključujući novi logo kompanije.


Osnovni model LKS više nije dostupan sa šestostepenim ručnim menjačem.
Cena počinje od 20.635 dolara, a kreće se do 28.965 dolara za model Turbo.
Kia izbacuje iz serije najjeftiniju verziju Soula za 2022. godinu, jer više nema dostupnog ručnog menjača. Osnovni model LKS prethodno je bio standard sa šestostepenim ručnim menjačem i imao je početnu cenu od 18.765 dolara, ali za novu modelnu godinu 2022 Soul LKS sada dolazi samo sa CVT automatom i počinje sa 20.635 dolara.

Druga ažuriranja za Soul 2022 uključuju novi logo kompanije koji se širi kroz celu liniju. Pojavljuje se na haubi, zadnjim vratima, točkovima i na upravljaču. Nema drugih očiglednih vizuelnih promena, ali postoji više standardne opreme pri ruci.

LKS dobija veći ekran osetljiv na dodir od 8,0 inča, dok S, Ks-Line i GT-Line sada imaju 10,3-inčni ekran osetljiv na dodir sa ugrađenom navigacijom. Ovi nivoi opreme sada takođe dolaze standardno sa dvozonskom automatskom kontrolom klime, pritiskom na taster, bežičnom pločicom za punjenje i dodatnim USB priključcima; ove funkcije su ranije bile dostupne samo na EKS i Turbo oblogama.

Svi modeli Soul-a od 2022, pored Turba, još uvek dolaze sa 2,0-litarskim četvorocilindričnim motorom od 147 KS, dok Turbo ima 1,6-litarski linijski četvorocilindrični motor sa 201 KS i sedmostepeni automatski menjač sa dvostrukom spojkom.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close