fbpx
Automobili

2022. Genesis G70 Coupe zamišljao

Genesis još uvek nije otkrio nijedan jasan dokaz povratka u igru kupea, ali uz neke očigledne rivale u kampovima BMV, Benz i Audi, G70 Coupe mogao bi biti samo karta za modernog proizvođača brenda.

Skoro u bilo kojem trenutku Hiundaijev vrhunski ogranak, Genesis, izgradio se od lepših verzija Hiundai automobila do punopravnog premijera.

Ako Genesis želi da se poigra sa Mercedes-Benz-om i BMV-om, za sada mu nedostaje jedan ključni proizvod. Svezak sa dvoje vrata bio bi idealan za izradu profila, dok biste prevlačili prste po etabliranim kupeima C-klase i serije 4.

Master prikazivanja u CarAdviceu, Theophilus Chin, zamislio je kako G70 Coupe može izgledati, a rezultati obećavaju. Pametno, Genesis se držao svoje glavne igre do sada, sa limuzinama srednje, velike i limuzine, plus velikim SUV-om sa srednjom veličinom na putu.

Takođe je postao malo evrocentričan sa G70 vagonom koji je špijuniran na testiranju.

Očigledno je spuštena linija krova od suštinske važnosti za ovu transformaciju, zajedno sa produženim vratima i prozorima bez okvira.

Izbacivanje zadnjih panela četvrtine takođe daje ozbiljnu proporcionalnu težinu neskrivenom kupeu sa pogonom na zadnje točkove (u ovom slučaju pogon na sve točkove).

Osim toga, osnovni G70 paket uopšte ne treba mnogo donositi. Prednji i zadnji kraj su ravno od limuzine sa zadnjim novim svetlosnim cevima. Tretman Kuad Light (kako ga naziva Genesis) se savršeno uklapa sa nagnutim C-stubom uz pomoć skraćenog prtljažnika.

Ako bilo šta drugo, zaštitno lice G70 na kupeu izgleda još više kao kod kuće nego na G70 limuzini. Genesis sam po sebi nema mnogo na čemu da se oslanja na istoriju sa dvoja vrata, dok je marka izbacila koncepte poput Essentije u stilu superautomobila 2018. godine i kompaktne Mint u 2019. godini, kao ni tradicionalni kupe sa tri kutije.

Trenutne opcije motora G70 već su zaista na visini zadatka među luksuznim vozilima sa 2,0-litarskim četvorocilindričnim turbo motorom koji otvara opseg od 185kV / 353Nm, dok bi 3,3-litarski V6 turbo sa 272kV / 510Nm imao automobile poput M440i i C43 uz obaveštenje.

Nažalost, iako je špijunski testiran karavanizovani G70 (a mi smo već napisali kako to može izgledati), G70 Coupe je za sada samo delo aktivne mašte.

Razgovor sa hladnjakom vode oko kancelarije CarAdvice sugeriše da bi Genesis mogao imati pogodak, ali voleli bismo da znamo šta mislite. Obavestite nas u komentarima da li želite da Genesis G70 Coupe bude oživljen ili bi Genesisu bilo bolje da uloži svoje vreme i trud u druge projekte.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button