fbpx
Automobili

2022 Audi E-Tron GT električni automobil uhvaćen na testiranju kamera u Australiji

Predstojeća električna limuzina Audi E-Tron GT za 2022. je uhvaćena na testiranju kamera na australijskim putevima – više od šest meseci pre prvih isporuka lokalnih kupaca.

Drive razume da je maslinasto zelen, vrhunski RS E-Tron GT – koji je primećen u blizini Botanije, na jugoistoku Sidneja, nedaleko od sedišta Audi Australije – ovde za procenu lokalnog inženjeringa, sa novom infrastrukturnom mrežom za brzo punjenje. suđeno.

Pokazujući registarske tablice Novog Južnog Velsa – ali sa nalepnicom upozorenja za volan na levoj strani na zadnjem prozoru – izgleda da je nisko spušteni petosed opremljen opcionim karbonskim spoljašnjim sportskim paketom koji se sastoji od retrovizora od ugljeničnih vlakana, otvora za vazduh, rešetke highlights, i difuzor.

Privremeni žuti plakat na zadnjem staklu kaže „OPREZ: VOŽNJA LEVORUKOM“ (skrolujte kroz galeriju iznad za jasnije slike).

Pod kožom, Audi E-Tron GT je mehanički blizanac Porsche Taican-a, jednog od najbržih električnih automobila na svetu.

U Evropi su trenutno dostupne dve opcije snage: početni E-Tron GT Kuattro od 350kV/630Nm i RS E-Tron GT varijanta sa performansama od 440kV/830Nm koja se može videti ovde.

Oba modela su opremljena dvostrukim elektromotorima, pogonom na sva četiri točka i baterijom od 85 kVh.

Domet vožnje od 488 km sa jednim punjenjem u stvarnom “VLTP” ciklusu je moguć u prvom, dok drugi završava referentni sprint od 0-100 km/h za traženo za 3,3 sekunde.

Nejasno je da li je u planu i snažnija varijanta zasnovana na vodećem Porsche Taican Turbo S 560kV/1050Nm.

Nakon nekoliko kašnjenja, očekuje se da prve isporuke australijskog modela Audi E-Tron GT za 2022. počnu u trećem kvartalu naredne godine (od jula do septembra 2022.).

Cene tek treba da budu objavljene, ali je verovatno da će vozilo umanjiti svoje ekvivalente Porsche Taican 4S od 194.700 dolara i Porsche Taican Turbo od 276.300 dolara.

Pratite Disk za sva najnovija ažuriranja.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button