fbpx
Automobili

2021. Mini Countriman Boardvalk otkriven, australijski dolazak na karte

Specijalno izdanje maki Mini dobija tamnoplavu spoljnu boju, crne akcente i dodatnu standardnu opremu.

Otvoreno je posebno izdanje Mini Countriman Boardvalk 2021. godine, međutim, australijsko lansiranje ostaje zvanično nepotvrđeno.

Ograničen na samo 325 primera u Velikoj Britaniji, Countriman Boardvalk se može razlikovati od varijanti Cooper ili Cooper S na kojima se zasniva pre svega svojom duboko laguna plavom metalik bojom, inicijalno razvijenom za posebno izdanje Mini Convertible Sidevalk predstavljeno početkom ove godine.

Tamnoplavoj spoljnoj nijansi suprotstavljena je crna završna obrada krova, poklopci ogledala i krovne ograde, 19-inčni aluminijumski točkovi i sjajna crna spoljna obloga, sa električnim zadnjim vratima i LED prednjim i zadnjim svetlima ugrađenim u standardnu opremu.

Prugaste značke na šetalištu krase Mini-jevu oblogu, pragove, instrument tablu i krov prednje ploče.

Unutrašnjost Countriman Boardvalk-a uključuje brojne opcione pakete kao standardnu opremu, koji sadrže funkcije poput 8,8-inčnog ekrana osetljivog na dodir sa Apple CarPlai-om, satelitske navigacije i povezanih automobilskih usluga, Mini Iours kompletne kožne obloge, ambijentalno LED osvetljenje kabine i lokvu projekcija svetlosti

Tu su i 5,0-inčni digitalni displej sa instrumentima, prednje i zadnje parking kamere, automatski farovi, tempomat sa funkcijom kočenja, automatska kontrola klime, grejanje sedišta i senzori za parkiranje.

Kupci Countriman Boardvalk-a u Evropi mogu da biraju između dva izbora motora: 1,5-litarski benzinski trocilindarski Cooper od 100 kV / 220 Nm ili 2.0-litarski turbo-benzinski četvorocilindrični Cooper S od 131 kV / 280 Nm – potonja snaga smanjena je za 10 kV Modeli australijskog zemljaka Cooper S.

Oba modela, u standardnom obliku sa pogonom na prednje točkove, nude izbor ručnih šestostepenih i sedmostepenih automatskih menjača sa dvostrukom spojkom. Cooper S se takođe može dobiti sa prednjim pristrasnim pogonom na sva četiri točka „All4“, koji gubi ručnu opciju, a menjač sa dvostrukom spojkom zamenjuje standardnim automatskim pretvaračem obrtnog momenta sa osam brzina.

Mini Countriman šetalište 2021. godine biće prodato u Velikoj Britaniji u januaru 2021. godine.

Iako australijska ruka Mini-a još uvek nije potvrdila Boardvalk za naše tržište, CarAdvice shvata da se model razmatra za Australiju, sa daljim detaljima koji će uslediti u novoj godini.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button