Automobili

2021. Isuzu MU-Ks snimljen kamerom na sidnejskim ulicama, australijski dolazak za samo nekoliko meseci

Isuzu MU-Ks iz 2021. godine je korak bliže australijskim salonima, nakon što je primer uhvaćen pred kamerom dok je kasno uveče snimao televizijsku reklamu u sidnejskom CBD-u.

Čitalac orlovskih očiju poslao je fotografije CarAdviceu nakon što je primetio Isuzu MU-Ks iz 2021. godine koju je snimila ekipa u mat crnom terencu Mercedesa, naoružanom opremom za kameru.

Patrolno vozilo za autoputeve takođe je bilo deo konvoja za pomoć u kontroli saobraćaja tokom snimanja Isuzua.

Cene i vremenski raspored za Isuzu MU-Ks za 2021. godinu tek treba da budu najavljeni, međutim CarAdvice procenjuje da bi novi model mogao da se nađe u prodajnim salonima u naredna četiri meseca – i podleže povećanju cena zbog dodatne tehnologije i opreme.

Kako noć sledi dan, novi ili ažurirani Isuzu MU-Ks obično sledi 12 meseci nakon novog ili ažuriranog Isuzu D-Mak ute, koji deli veći deo njegovih osnova.

Iako Isuzu Ute Australia tek treba da otkrije detalje o novom modelu, evo šta smo uspeli da spojimo na osnovu novih karakteristika i tehnologije koje su stigle sa Isuzu D-Mak ute objavljenim prošle godine.

Uprkos poznatom izgledu, novi Isuzu MU-Ks ima potpuno novo telo, šasiju i motor.

Obećava vodeću bezbednost u klasi, uključujući centralni vazdušni jastuk između prednjih sedišta (prvi među rivalima, prema Isuzu D-Mak), kao i naprednu tehnologiju kao što su radarski tempomat, autonomno kočenje sa dve kamere, hitno kočenje spot nadzor, upozorenje za poprečni saobraćaj u zadnjem delu, prepoznavanje znakova brzine i još mnogo toga.

Očekuje se da će Infotainment sadržati veliki 9,0-inčni ekran (na visokokvalitetnim varijantama) sa Apple CarPlai-om, Android Auto-om i digitalnim prikazom brzine u instrument tabli. Vrhunski modeli verovatno će imati dvozonski klima-uređaj i zadnje otvore za vazduh.

Očekuje se da će novi 3.0-litarski turbo dizel četvorocilindraš (140kV / 450Nm) ugrađen u Isuzu D-Mak 2021. godine preći u novu generaciju Isuzu MU-Ks. Verovatno će biti uparen sa izborom automatskog šestostepenog ili šestostepenog ručnog menjača, u pogonu sa 2 ili 4 pogonska točka na određenim modelima, kao što je to slučaj trenutno.

Nove funkcije koje će se očekivati biće hlađena prednja sedišta, retrovizor sa automatskim zatamnjivanjem, utičnica za domaćinstvo u unutrašnjosti kabine, dodatni USB priključci za punjenje napred i pozadi, vrhunski audio sistem, električna parkirna kočnica i podesiva električna vrata prtljažnika na vrhunskim modelima. Snimke pokazuju da će neki modeli biti dostupni sa menjačima vesla na upravljaču.

Dodir spoljnog dizajna uključuje 20-inčne točkove sportskog izgleda i LED zadnja svetla na visokokvalitetnim varijantama. Očekuje se da će biti dostupna i automatizovana tehnologija parkiranja – koja radi sa prednjim i zadnjim senzorima i novim električnim servo upravljačem – na osnovu informacija o tajlandskom modelu.

Kao što je ranije rečeno, čini se da je Isuzu uložio više napora da razlikuje stil Isuzu MU-Ks u poređenju sa Isuzu D-Mak. Prethodnici oba modela bili su sličniji u dizajnu.

Prva generacija Isuzu MU-Ks krenula je u prodaju u novembru 2013. godine i od tada predvodi lokalno tržište karavana sa pogonom na sva četiri točka izvedena iz tela.

Jedini pogon na sva četiri točka u klasi koji je nadmašio Isuzu MU-Ks je Toiota LandCruiser Prado, koja je veća i skuplja i ne smatra se direktnim rivalom cena.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close