fbpx
Uncategorized

Volksvagen Amarok 2022: Sveže skice, nekoliko detalja, samo u slučaju da ste radoznali

Folksvagen je preturao po gornjoj fioci u svom dizajnerskom odeljenju i izvukao nekoliko skica svog nadolazećeg Amarok utea koje je zapravo napravio pre nekoliko godina.

U globalnom medijskom upozorenju poslatom iz njegovog nemačkog sedišta, Volksvagen je ponovo pokušao da privuče pažnju kupaca i medija širom sveta.

Nismo sigurni da li je trebalo da ignorišemo ove skice – očigledno nastale otprilike u isto vreme kada i prednja tričetvrtinska ilustracija Volksvagen Amaroka iz 2022. objavljena pre nekoliko godina – ili čitaoci gledaju u svoje satove čekajući sledeća runda tizer slika.

U slučaju da se pitate, saopštenje za javnost je bilo otprilike ovako. “Bla, bla, bla, V6 motor. Bla, bla, bla, veći razmak od tla. Bla, bla, bla, jedinstven dizajn.” (Uz izvinjenje SniffPetrol.com).

Kako se redovni čitaoci sećaju, Folksvagen Amarok iz 2022. biće blizanac Ford Rendžera iz 2022. Biće proizveden u Fordovoj fabrici u Južnoj Africi i pokretaće ga Ford turbo dizel V6 i tvin-turbo 2,0-litarski motori.

Ford Rendžers namenjen Australiji nastaviće da se proizvodi na Tajlandu.

Ford je ranije rekao da će Ranger i Amarok biti “diferencirana srodna vozila”.

Sada smo videli više detalja na vratima – uključujući oštre Fordove nabore – pitamo se da li su vrata uobičajena, ali su druge ploče karoserije jedinstvene.

Jedva čekamo da saznamo stvarno. Da li se pokazuje naše uzbuđenje?

Molim te, Volksvagen, nema više skica.

Samo nam pokažite pravu stvar kako bismo mogli da uradimo nešto drugo sa našim petkom uveče. Hvala vam.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button