Automobili

Sakrijte svoje ploče lepljivom trakom, loša ideja

Da biste brzo vozili, a da vas policija nije zaustavila, postoji nemački autoput i njegovih nekoliko deonica na kojima je brzina neograničena , ali postoje i druge, manje -više legalne tehnike.

Postoje oni koji savršeno dobro znaju put kojim idu, kao i položaj svake kamere za fiksnu brzinu. Ovi vozači nastavljaju gas i lupaju dok se približavaju radaru. Drugi se kunu u mobilne aplikacije poput Vaze , Coiote i TomTom.

U Lot-et-Garonne, vozač BMV-a imao je još jednu ideju vrednu filma. Iako potpuno nezakonit, njegova tehnika uključuje lijepljenje ljepljive trake na registarske tablice svog automobila. Tako da može da vozi onoliko brzo koliko želi i da mu se pokažu, ali nikada neće dobiti nikakve kazne .

Verujući da je pametan, vozio je brzinom od 174 km / h umesto 130 km / h kada je mobilni radar zabeležio njegovu brzinu. Ovaj čovek je vozio daleko iznad maksimalno dozvoljene brzine, žandarmi su tada krenuli u poteru za njim da ga zaustave. Kakvo ih je iznenađenje otkrilo da su njegove ploče zakamuflirane. Njegov BMV serije 5 GT odmah je imobiliziran, a vozač je bio predmet sudskog postupka.

“Ovaj” maskirani pilot “koji je smatrao da je zaštićen od svih tužilaštava otkrio je na njegov trošak da zapisi o prekoračenju brzine nisu prerogativ automatskih radara. Ostavljen stidljivo, bez dozvole i peške, meditiraće na tu temu tokom sledećih pešačenja”, možemo pročitati na Facebook izdanju Žandarmerije du Lot-et-Garonne.

Od ulaska u prvi zatvor, karte za veliku brzinu su eksplodirale. Ne prođe ni nedelja a da žandarmi ne ispričaju svoje mišljenje na društvenim mrežama. Da biste izbegli bilo kakav problem, najbolje je da se opustite.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close