fbpx
Automobili

Priuštite sebi članstvo u klubu za stazu ovog Dana zaljubljenih

Delimo ljubav ovog Dana zaljubljenih i nudimo našu najposebniju ponudu koja tek treba da se pridruži stotinama drugih entuzijasta u The Track Clubu. Nije bilo boljeg vremena da postanete član. Iskoristite sve mogućnosti koje povezuju ono što radimo iz dana u dan, šta testiramo, kuda putujemo i još mnogo toga.

Ovaj sadržaj obezbeđuje marketinški tim Road & Track.

Sada možete da se zabavite po ovoj specijalnoj ceni od samo 400 dolara godišnje. Koristite kod LIVETHEDRIVE za dodatnih 75 USD popusta na godišnju članarinu (to je ukupna ušteda od 575 USD!)

Evo šta ćete dobiti kao član Track Cluba:

Pozivnice samo za članove na godišnje događaje testiranja, uključujući Road & Track’s Performance Car of the Iear, Car and Driver’s Lightning Lap i 10Best koji se održava na legendarnim stazama kao što su Virginia International Racevai i Atlanta Motorsports Park. Evo pogleda sa Performance Car of the Iear 2021.
Šanse da osvojite tražene karte za ekskluzivne industrijske izložbe i događaje, uključujući The Kuail, Indi 500 i još mnogo toga.

Prioritetno prihvatanje domaćih i međunarodnih Road & Track iskustava (pogledajte ponudu ovde!)
Direktna linija za ćaskanje jedan na jedan sa urednicima tokom radnog vremena. Imate pitanje iz najnovijeg broja ili želite da podelite svoje ideje za objavljivanje? Tražite novi automobil i želite da čujete od urednika automobila i vozača za savet kako biste čuli vaša pitanja o kupovini automobila. Mi smo samo telefonski poziv ili zumiranje.
Premium kutija dobrodošlice sa ograničenom serijom opreme za Track Club (vrednost od 150 USD).
Poziva na izdavanje događaja i automobila i kafe sa glavnim urednikom Majkom Gajem i piscima dok idu iza kulisa najupečatljivijih priča i automobila u izdanju.
Vaše ime je uključeno u svako izdanje Road & Track kao posebna posveta, plus mogućnosti da budete predstavljeni u onlajn pričama, biltenima i još mnogo toga.
Pristup uslugama Bring a Trailer, PLUS privatnih konsultacija naših stručnih urednika pre nego što kupite ili licitirate.
Pristup desetinama popusta i specijalnih ponuda iz auto klubova i skladišta širom SAD, odmarališta i maloprodajnih brendova.
I naravno, pretplata na časopis Road & Track (6 izdanja godišnje) sa neograničenim digitalnim pristupom PLUS pretplata na štampanu verziju časopisa Car and Driver (10 izdanja godišnje).
Mislite da ste spremni da se pridružite našem unutrašnjem krugu? Koristite kod LIVETHEDRIVE za dodatnih 75 USD popusta na godišnju članarinu (to je ukupna ušteda od 575 USD!) Ponuda ističe 16. februara 2022. u 11:59 ET.

PRIDRUŽITI KLUBU

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button