Automobili

Porsche 911 GT2 RS Racing Kit će uskoro biti dostupan u SAD-u

Manthei-Racing komplet za Porsche 911 GT2 RS biće dostupan preko dilera u Sjedinjenim Državama od sledeće godine. Komplet uključuje dodatne aerodinamične komponente, magnezijumove točkove sa aero poklopcima i revidirano ogibljenje i kočnice. Porsche-ova divizija Tekuipment uskoro će dodati još delova za performanse, uključujući 3D odštampana sedišta u kantama.

Porsche-ova divizija Tekuipment dijelovi i dodaci uskoro će ponuditi dijelove za performanse razvijene u saradnji sa svojim partnerom Manthei-Racing koji su fokusirani na Porscheove GT ​​modele. Ovi delovi, koji drže automobile uličnim legalnim, namenjeni su povećanju performansi na stazi i biće instalirani od strane Porscheovih zastupnika.

Saradnja započinje kompletom Manthei-Racing za 991 generaciju 911 GT2 RS koji transformiše automobile postojećih vlasnika u 911 GT2 RS MR koji je prethodno postavio rekord u krugu Nurburgringa za ulični legalni automobil.

Sastoji se od podvozja od karbonskih vlakana, revidiranog oslanjanja, nadograđenih kočnica i dodatne aerodinamike, koja uključuje magnezijumove točkove sa aero lopaticama. Manthei-Racing takođe nudi nadogradnje za Caiman GT4 i 991 generaciju 911 GT3 u Evropi. Porsche kaže da će uskoro biti dostupna i sedišta sa 3D štampanim kantama koja se mogu prilagoditi telu bilo koje određene osobe.

Porsche 911 GT2 RS bio je najekstremnija verzija 911 generacije 991, sa 3,8-litarskim flat-sik motorom sa dva turbo punjača koji proizvodi 700 konjskih snaga i 553 funti stope obrtnog momenta. Koristi sedmostepeni automatski menjač sa dvostrukom spojkom koji šalje snagu unazad, a tokom testiranja dostigao je brzinu od 60 mph za 2,5 sekunde kada je opremljen laganim Veissach paketom. Na našem godišnjem testu Lightning Lap-a 2018. godine, preskočio je Veliki kurs Virginia International Racevai-a od 4,1 milje za 2: 37,8. Komplet Manthei-Racing za GT2 RS biće dostupan preko dilera u SAD-u od sledeće godine, a cene još uvek nisu objavljene.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close