fbpx
Automobili

Lekus Connected telefonska aplikacija debituje u Australiji za nove NKS, IS, ES i LS

Luksuzni SUV srednje veličine Lekus NKS iz 2022. je sada u prodaji u Australiji – i predstavlja novu Lekus Connected aplikaciju za pametne telefone koja će se proširiti na različite trenutne i buduće modele japanskog luksuznog brenda.

Pridruživanjem postojećoj Lekus aplikaciji, nova Lekus Connected aplikacija čini deo Lekus Connected Services sistema proizvođača automobila i biće ponuđena na novoj generaciji srednjeg SUV-a NKS, kao i na najnovijim, poboljšanim iteracijama IS, ES i LS limuzina.

To je novi NKS koji će biti dostupan sa najširim spektrom funkcija, koristeći mobilnu mrežu da ponudi sledeće:

Lekus Remote Connect: omogućava vlasnicima da zaključaju/otključaju vrata i prtljažnik, uključe/isključe motor, aktiviraju sirenu, farove i svetla opasnosti i podese kontrolu klime. NKS450h+ plug-in hibridi takođe mogu da prenesu nivoe napunjenosti baterije i lokacije Chargefok stanica.
Lekus Status Connect: pruža podatke o brojaču kilometara, pritisku u gumama, nivou goriva, udaljenosti do praznine, poslednjoj poznatoj lokaciji i još mnogo toga. Ovo uključuje ocenu „Puls vožnje“ koja analizira ponašanje gostujućih vozača u vožnji i „Profili vozača gostiju“ za postavljanje pragova za brzinu, vreme vožnje ili policijski čas za ove vozače.
Lekus Multimedia Connect: povezuje se sa infotainment sistemom da bi obezbedio ažuriranja saobraćaja, vremena, mape i lokacije, kao i druge funkcije, uključujući Vi-Fi pretraživanje od prve polovine 2022.
Vlasnici mogu da povežu aplikaciju Lekus Connected sa svojim automobilom prateći procedure za prijavljivanje i podešavanje u aplikaciji.

Aplikacija Lekus Connected je takođe dostupna vlasnicima obnovljene IS limuzine srednje veličine (izrađene od septembra 2020. nadalje), plus nedavno ažurirane ES limuzine srednje veličine (od avgusta 2021. nadalje) i LS vodećih sedana (od novembra 2020. nadalje).

Funkcije dostupne vlasnicima IS, ES i LS uključuju digitalni priručnik za vlasnike, daljinski brojač kilometara i očitavanja goriva, profile gostujućeg vozača, sistem za ocenjivanje pulsa vožnje, funkciju poslednje poznate lokacije i „daljinsku potvrdu statusa vozila sa obaveštenjem o otvorenim/zatvorenim prozorima „.

Vlasnici novog ES-a će takođe imati koristi od očitavanja udaljenosti do praznog mesta, daljinske potvrde za zaključana/otključana vrata, otvorenih/zatvorenih prtljažnika, vrata i haube, statusa svetla opasnosti, informacija o pritisku u gumama i detalja o putovanju – uz mogućnost slanja upozorenja ako se promeni status svetla opasnosti, brava na vratima, prozora, haube ili prtljažnika.

Sva četiri vozila (IS, ES, LS i NKS) standardno dolaze sa trogodišnjom pretplatom na Lekus Connected Services, koja nudi funkcije uključujući automatsko obaveštenje o sudaru (koje automatski kontaktira agenta nakon sudara, koji može da pozove hitnu pomoć), krov – montirano SOS dugme i tragač vozila (ukoliko auto bude ukraden).

Linija Lekus NKS 2022 je sada u prodaji u Australiji.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button