fbpx
Automobili

Lamborghini Huracan STO sleteo u Raketnu ligu

Najekstremniji Lamborghini Huracan dostupan je do 27. aprila.
Nakon što su ga inženjeri iz Emilije Romanje dugo dizajnirali na računaru i otkrili ga tek poslednjih meseci, Lamborghini Huracan STO se vratio na „ekrane“. Najekstremnija verzija Huracana debituje u Raketnoj ligi, video igri sa više platformi koja kombinuje sportske automobile i fudbal.

Prvi italijanski superautomobil u Raketnoj ligi
Video igra je dobila preko 150 nagrada za najbolje igre, a kreatori su izabrali Lamborghini Huracan STO da obogate flotu. Ostali dostupni automobili uključuju McLaren 570S, Dodge Charger R / T iz 1970. godine i Nissan Skiline GT-R R34 iz 1999. godine.

Verzija STO koja se može igrati može se koristiti od 21. do 27. aprila i koristiće se za takmičenje u „Bitci kod bikova“ na prvenstvu Rocket League Series Ks Lamborghini Open , čiji je kompanija zvanični sponzor.

Komplet koji se može kupiti uključuje automobil u Laufei Blue i California Orange, kao i razne opcije prilagođavanja livreje. Dva kompleta guma i sveprisutni urlik motora dopunjuju paket.

„Bitka kod bikova“ je serija od pet igara koja će se održati od 23. do 25. aprila, a fanovi će je moći uživo pratiti na platformi Tvitch. Igrači će se takmičiti međusobno, a svaki pobednik će dobiti nagradu od 5.000 dolara .

Snažno prisustvo u eSportu
„Pravu“ verziju Huracan STO pokreće prirodno usisani 5.2 V10 motor snage 640 ks i 565 Nm. Zahvaljujući prefinjenoj aerodinamiki i nizu rešenja iz sveta trka, STO ubrzava od 0 do 100 km / h za 3 sekunde i dostiže 310 km / h.

Stephan Vinkelmann, predsednik i izvršni direktor Lamborghinija, komentariše ulazak u Rocket League: „Ovo je dalji korak u digitalnoj strategiji Lamborghinija, koji je 2020. godine lansiran u eSports sa sopstvenim šampionatom u jednom pravcu. Simulacija je važna za angažovanje novu generaciju i predstavite naše automobile najmlađima “ .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button