fbpx
Automobili

Kineska kompanija otkriva komplet za konverziju Toiote LandCruiser serije 300 za seriju 200

Niste toliko zainteresovani da se pridružite dugom redu da sednete za volan nove Toiote LandCruiser serije 300? Kineska kompanija za karoserije GTB možda ima odgovor.

Novi paket iz GTB Bodi Kit-a – kako je otkrio Carscoops – uključuje rezervne delove za branike vozila, svetla i lukove točkova, omogućavajući da vaš LandCruiser serije 200 izgleda neverovatno slično novom LandCruiseru serije 300.

Komplet se sastoji od oko 30 odvojenih elemenata, uključujući pune zamenske panele i mnogo manjih detalja.

Spreda se nalazi nova rešetka, prednji branik i sklopovi farova, koji obavljaju impresivan posao transformacije izgleda.

Pozadi, novi dizajn zadnjeg branika, vrata prtljažnika i zadnjih svetala takođe oponašaju dizajn novog LandCruisera.

Ostali paneli, uključujući haubu, vrata i prtljažnik, ostali su netaknuti. Iako, ažurirane lajsne blatobrana prate blago kvadratni dizajn luka točkova LandCruiser 300 serije.

Toiota je odlučila da zadrži veličinu LandCruisera serije 300 skoro identičnu seriji 200, nakon što je ispitala trenutne vlasnike o njihovim razmišljanjima.

To znači da su ukupne dimenzije i silueta LandCruisera serije 200 i serije 300 veoma bliske, što omogućava kompletu GTB serije 200 da toliko liči na proizvodnu seriju 300 kojom je inspirisan.

Izveštava se da je vreme čekanja na LandCruiser čak četiri godine u Japanu – i do devet meseci u Australiji – zahvaljujući velikoj potražnji koja prevazilazi lanac snabdevanja koji je otežan zbog COVID-19 i nestašice poluprovodnika.

Trenutno nije jasno da li će ovaj komplet za konverziju biti dostupan u Australiji ili koliko će koštati. GTB zaista kaže da je konverzija „nedestruktivna“, što znači da zahteva bilo kakvo značajno sečenje ili bušenje da bi se instaliralo.

Iako to i dalje nikada neće biti prava zamena za LandCruiser serije 300, kupci ovog kompleta mogu naći utehu u luksuzu da se hvale svojim V8 većim kapacitetom.

Mogu to da rade čak i dok sede na svojim podeljenim vratima prtljažnika, za maksimalan efekat.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button