Automobili

Kako bi bilo da svoj Bugatti spremite … u svoju kamp -kućicu?!

Volkner Mobil Performance S je najluksuzniji!
Nemačka kompanija Volkner Mobil gradi verovatno najluksuznije kampere u okolini. Ako možete sebi priuštiti da u nju uložite nekoliko miliona dolara, možda već imate superautomobil ili hiper automobil u garaži. U novom promotivnom videu, Volkner pokazuje da je moguće ugraditi Bugatti Chiron u njegov Performance S model u garaži integrisanoj u kamp -kućicu!

Prema Volkner, ovo Performance S točkovima bi se prodavati za € 2,035,000 ($ 2.4 miliona po tekućim kursevima). Spoljašnjost je odevena u nijansu ljubičaste boje. Klizni zid omogućava povećanje prostora kada vozilo miruje. Na krovu se nalaze solarni paneli i baterija ukupnog kapaciteta 1800 amper-sati.

Galerija: Volkner Performance S Motorhome
Volkner Performance S kamp -kućica sa BMV -om i8
14 Slike
Integrisana garaža se otvara hidraulički. Vlasnik postavlja svoj automobil tamo, na primer Bugatti Chiron, na platformu, a on klizi ispod. Nije potreban uređaj za vezivanje. Prema Volkneru, ovaj sistem omogućava transport drugog vozila bez potrebe za prikolicom.

Unutra se nalazi vrhunski zvučni sistem Burmester koji sam vredi manje od 300.000 evra (355.000 dolara). Prostor za skladištenje električnih liftova za tanjire i šolje takođe je vrlo zgodan. Tuš je veliki po standardima za auto -kuće. Kabina je presvučena bijelom bojom, a kompanija ručno nanosi BrilliantBlack drveni furnir po unutrašnjosti.

Ima punu kuhinju, baš kao i kod kuće. Uključuje indukcioni šporet, rernu, mikrotalasnu pećnicu, frižider, mašinu za pranje sudova, pa čak i aparat za espreso. Kompanija nudi i vinski podrum.

Predstava je duga 12 metara. Kupci mogu dobiti rezervoare za slatku vodu kapaciteta 750-1000 litara. Na strani motora snagu napaja Volvo motor od 454 konjskih snaga (338 kilovata) ili Mercedesov motor od 424 konjske snage (316 kV). Oba su povezana na automatski menjač.

Pod pretpostavkom da imate dovoljno na svom bankovnom računu, ovaj kamper dom izgleda kao najbolji način za putovanja na velike udaljenosti. A kad jednom stignete na odredište, uvek postoji vaš hiper -automobil da izađete iz integrisane garaže kako biste vožnju učinili još uzbudljivijom!

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close