Automobili

Jeep Gladiator dobija Vrangler’s Gecko zelenu boju

Jeep dodaje Gecko kao opciju boje za Gladijator, s bojom dostupnom za posebno naručivanje do početka oktobra za dodatnih 245 dolara.
Boja je prvobitno bila ponuđena na Vrangleru počev od proleća, a knjige narudžbi za Gecko Vranglers zatvarale su se u avgustu.
Jeep takođe dodaje vjetrobransko staklo Gorilla Glass u svim serijama Vrangler i Gladiator, s tim što je izdržljivije vjetrobransko staklo koštalo dodatnih 95 USD.


Jeep Vrangler je jedno od najprodavanijih vozila u Sjedinjenim Državama – gotovo 120.000 jedinica pronašlo je domove tokom prve polovine 2021. godine, zajedno sa gotovo 50.000 primeraka Gladijatora sa sedištem u Vrangleru. Dakle, novi vlasnici Vranglera i Gladijatora možda će želeti da njihovi 4k4 izdvoje još više iz stada, a Jeep sada proširuje posebnu boju Gecko boje iz linije Vrangler na Gladiator pickup.

Gecko, živahna nijansa zelene, dostupan je na Vrangleru od proleća ove godine, a knjige narudžbi za gecko obojene Vranglere zatvaraju se u avgustu. Sada se opcija boje može dobiti i na Gladijatoru, s kupcima koji mogu naručiti posebnu nijansu na kamionetu do početka oktobra. Boja košta dodatnih 245 dolara i pridružuje se ostalim specijalno obojenim bojama poput Chief Blue i Nacho za 2021. godinu.

Zajedno sa Gecko bojom, Jeep proširuje još jednu nedavnu opciju kroz postavke Vrangler i Gladiator. Oba modela se sada mogu naručiti sa fabrički ugrađenim vjetrobranskim staklom od Corning Gorilla Glass-a, koje koristi istu tehnologiju kao i ekrani za mobilne telefone sa posebnim unutrašnjim slojem koji je hemijski obrađen kako bi povećao njegovu površinsku gustinu u odnosu na tipične laminate.

Zbog toga je staklo, prema Jeepu, lakše, a istovremeno je i do tri puta otpornije na iver, pukotine i prelome koji mogu nastati prilikom uvođenja Jeepa u njegovo prirodno, terensko okruženje. Vjetrobranska stakla Gorilla Glass dostupna su za modele Vrangler JK prethodne generacije od 2018. godine, a sada se mogu dodati trenutnim Vrangler JL i Gladiator JT za dodatnih 95 dolara.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close