fbpx
Automobili

Jeep Compass iz 2022. godine imaće lepši, moderniji enterijer

Jeep Compass prima ažuriranja o unutrašnjem i spoljašnjem stilu za 2022. godinu. Novo dostupni 10,1-inčni infotainment sistem osetljiv na dodir je vrhunac u unutrašnjosti. Otkriven je model Europe-spec, a Jeep kaže da će američki model biti prikazan u narednih nekoliko meseci.

Sada imamo bolju predstavu o ispravkama koje će stići u liniju Jeep Compass-a za 2022. godinu zahvaljujući novim fotografijama i informacijama o modelu evropskog tržišta. Odlikuje se novim front-end dizajnom i poboljšanom kontrolnom tablom sa novim informativno-zabavnim sistemom. Očekujemo da će mnoge od ovih promena doći u SAD; portparol Jeepa rekao je za C / D da će kompanija imati američke detalje o Kompasu koje će deliti u narednih nekoliko meseci.

Osveženi Euro-spec Compass ima nova LED svetla i revidiranu rešetku od sedam lamela napred, dok zadnji deo izgleda otprilike isto. Ponovo će ponuditi terenski orijentisani model Trailhavk koji je ovde prikazan, a plug-in-hibridni pogonski agregat nazvan 4ke je novi dodatak u ponudi. Nismo sigurni da li će hibrid doći u SAD ili ne, ali standardni Compass-ov 2,4-litarski linijski četvorostruki motor trebalo bi da se drži za naše tržište.

Promene u unutrašnjosti su značajnije i uključuju novi raspored kontrolne table sa informativno-zabavnim ekranom u stilu tableta. Standardni ekran meri 8,4 inča, a nadograđeni 10,1 inča. Oba koriste najnoviji softver Uconnect 5. 10,3-inčni digitalni klaster je takođe opcionalan, a Jeep kaže da su unutrašnji materijali lepši nego ranije. Rečeno je da centralna konzola pruža više prostora za skladištenje. Potražite više detalja koji će uskoro doći o američkom Jeep Compass-u 2022. godine. Verovatno će početi malo više od trenutnog modela, koji ima osnovnu cenu od 25.990 dolara.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button