Automobili

Četiri modela Bugatti okupila su se na Nirburgringu

Ova četiri modela usledila su nakon razvojne sesije koju je vodilo šest inženjera marke.
Pre nekoliko dana, naši špijunski fotografi iznenadili su nekoliko Bugattija u testnoj fazi na Nordschleife-u, posebno prilikom da Bugatti Centodieci vide malo bliže u svojim delima . Uz njega su testirani i drugi modeli, uključujući Divo, Bugatti Chiron Pur Sport i Super Sport 300+, teren oko 20 miliona evra .

Ova četiri modela okupljena su na Nirburgringu radi mišićavog radnog sesija, ali i za fotografisanje na kojem nam Bugatti danas daje slike. Cilj ovih testova, koje su organizovali inženjeri iz firme Molsheim, bio je uporediti performanse Diva (40 proizvedenih jedinica) i Chiron Pur Sport (60 jedinica), sa onima Centodiecija (10 jedinica) i Super Sport 300+ (30 jedinica), poslednja dva modela su još uvek u fazi razvoja i nisu isporučena svojim kupcima.

Ova vozila, razvijena od iste šasije, iste strukture i istog motora, moraju da nude različite performanse i dinamičke kvalitete kako bi opravdala ulaganje za određeni model . U slučaju Bugatti Chiron Super Sport 300+, ovaj model mora biti u stanju da pređe granicu od 440 km / h, sve u pristojnom komforu i sa ubedljivim dinamičkim ponašanjem. Sa svoje strane, Chiron Pur Sport , čiji je razvoj završen, mora pružiti više senzacija u zavojima i na zavojitim putevima, malo ostavljajući po strani aspekt čistih performansi i njegove maksimalne brzine.

„Želimo da dobijemo najbolja moguća podešavanja za naše kupce, zbog čega vozimo putovanja u ekstremnim uslovima kao i u svakodnevnim situacijama“ , objašnjava Lars Fischer, menadžer zemaljskih veza u Bugatti-ju.

Podsećanja radi, Severna petlja Nirburgringa smatra se najzahtevnijom rutom na svetu sa svojih 20.832 kilometara, svoja 73 okreta, svojih 17% uspona i spusta i svojih 300 metara vertikalnog pada. Idealno je igralište za bilo koju sportistu, ili ne-sportistkinju, da potvrdi postavke nakon simulacija, testova na klupi i onih izvedenih na otvorenim putevima.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close