Automobili

Brabus je predstavio Mercedes G-klasu od 900 konjskih snaga

Ovaj spektakularni i snažni model najnovije je delo nemačkog preparatora i biće ograničen na 25 primeraka.
Brabus, specijalizovan za pripremu najslasnijih Mercedes-AMG-a , vraća se u prvi plan ekstravagantnom Mercedesom G-klase, kako u pogledu estetike, tako i mehanike. Brabus 900 Rocket Edition, to je njegovo ime, zasnovan je na Mercedes-AMG G 63 koji već razvija 585 konjskih snaga i 850 Nm obrtnog momenta zahvaljujući svom 4,0-litarskom tvin-turbo V8.

Ali očigledno, kao i često, to nije dovoljno za Brabusa, koji je svom Brabusu 900 jednostavno dao 900 konjskih snaga i 1025 Nm obrtnog momenta , uvek sa istom mehaničkom osnovom. Nemački pripremnik najavljuje hitac od 0 do 100 km / h u razmaku od 3,7 sekundi (protiv 4,5 sekunde ranije) i maksimalnu brzinu od 280 km / h (protiv 220 km / h za „klasičnu“ verziju).

Ovo Brabus 900 Rocket Edition predstavlja se s karoserijom koja je uglavnom revidirana ugradnjom kompleta Videstar Rocket Edition napravljenog od ugljeničnih vlakana, uključujući aerodinamične elemente koji mu omogućavaju da što više poboljša svoj Ck, dok mu daje još zvjerskiji izgled. Model je zasnovan na setu 24-inčnih naplataka opremljenih Brabus Rocket Aero diskovima, naplatcima koji su već viđeni u najnovijim kreacijama brenda.

Što se tiče putničkog prostora, ako je poslednja generacija G-klase stavila veći naglasak na svoju luksuznu stranu nego avanturista, Brabus još više podiže lestvicu novim, još luksuznijim materijalima, dok će kupci naravno moći da se prilagode ekstremni enterijer sa izborom kože i umetcima koji su usledili, uključujući i kroz program personalizacije Brabus Masterpiece.

Kao i obično, Brabus nije odredio cenu svog modela, samo znamo da se radi o ograničenom izdanju od samo 25 primeraka . Informacije, Mercedes-AMG G 63 dostupan je u Francuskoj od 167.000 evra, izuzimajući kaznu od 30.000 evra. Sigurno će biti potrebno više nego duplo za Brabus 900 Rocket Edition, bez mogućnosti prilagođavanja, naravno.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close