Automobili

Avante Design spaja Porsche Taican i 911 GT3 RS

Rezultat je prilično uverljiv!
U električni automobili nisu poznati po svojoj ekstravagantne izgled. Zaista, proizvođači ne mogu priuštiti da zamisle divlji dizajn i da napuste aerodinamičku efikasnost, jer bi to štetilo autonomiji.

Srećom, tjuneri mogu pružiti rešenje za ovaj problem. Već smo probali Porsche Taican . Za električnu limuzinu pobrinuli su se tjuneri Mansori i Vivid Racing. A sada je red na tim za zabavu Avante Design.

Pripremač tvrdi da ga je Porsche 911 GT3 RS inspirisao za dizajn dva kompleta karoserije. Tako je Taican dobio nekoliko usisnika za vazduh, kao i novi prednji branik. Očigledno je da je razmak od tla znatno smanjen, a blatobrani prošireni kako bi naglasili agresivnu stranu limuzine.

Galerija: Porsche Taican kompanije Avante Design
Porsche Taican kompanije Avante Design
18 Slike
Uticaj GT3 RS osećate više pozadi. Difuzor je redizajniran, što je prema tjuneru bio pravi izazov. Svetlo kočnice postavljeno je u središte difuzora i pojavila su se nova aerodinamična rebra koja vozilu daju izgled “spreman za kolosek”.

Oba kompleta za telo daju karakter Taicanu. Automobil izgleda mnogo lošije od svoje originalne verzije. Ovo , međutim, nije najbezazleniji automobil na svetu, budući da nudi maksimalnu snagu od 476 ks. A ovo je povećano do 761 ks za Turbo S verziju.

Tradicija Porsche-a je da stalno unapređuje svoje automobile. Stoga Taican ima koristi od OTA ažuriranja. To znači da se vlasnici električne limuzine mogu automatski povezati sa serverima nemačkog proizvođača automobila i, ne trošeći ništa, poboljšati performanse, iskustvo vožnje, funkcije punjenja, informaciono-zabavni sistem i povezivost.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close