Automobili

Aerodrom u Bolonji u Italiji prima Lamborghini Huracan

Superautomobil će voziti dolazne i odlazeće avione do parkinga i rulne staze.
Po sedmi put Lamborghini obnavlja partnerstvo sa aerodromom Guglielmo Marconi u Bolonji, isporučujući novi automobil „Follov Me“: Huracan Evo, koji će dolazne avione voditi do pregače i avione do polaska prema rulnoj stazi.

Za tu priliku, super sportski automobil Toro di Sant’Agata Bolognese obučen je u posebnu livreju i zadržaće svoj položaj do 7. januara 2022. godine .

Posebna i patriotska livreja
Huracan Evo “Follov Me” ima livreju posebno dizajniranu od strane Centro Stile Lamborghini. Zasnovan na boji „Verde Turbine Opakue“, izdvaja se grafika u šahu „Arancione Opakue“, koja podseća na operativna vozila lako uočljiva oko područja za manevar aviona.

U slučaju da ne znate šta bi trebalo da radi, spolja se nalazi znak „Prati me“: tačnije – i na patriotskoj noti i dalje relevantnoj i toliko dragoj Lamborghiniju – znak glasi „ Prati me u našoj lepoti“ Zemlja “i podvučena je sveprisutnom italijanskom trobojnicom.

Aerodrom Urakan je takođe opremljen sa upozorenjem farova i radio direktno povezan sa kontrolnom aerodrom tornja, koji upravlja i koordinira različite avione koji zemljište i poletanja.

Saradnja koja traje godinama
Rođen 2014. godine i ažuriran 2019. godine, Huracan je dugo bio Lamborghinijev najprodavaniji model – kasnije ga je pretekao Urus, manje zahtevan i upotrebljiviji, ali i dalje jednako sposoban. Pokreće ga atmosferski 5,2-litarski V10 koji razvija 640 ks , raspoređen pogonom na sve točkove ili, u varijanti Evo RVD, samo zadnjim točkovima.

Odnos između Lamborghinija i aerodroma u Bolonji traje godinama, ne samo za snabdevanje specijalnim automobilima za upotrebu na aerodromskim prugama, već i za prisustvo automobila Sant’Agata Bolognese koji su izloženi na javnim površinama aerodroma Guglielmo Marconi.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close