fbpx
Automobili

2022. Subaru Forester će imati svežiji izgled

Subaru Forester će dobiti neka ažuriranja za 2022. godinu, kako ih je pregledala ova globalna verzija.


Možemo videti nova svetla, nove točkove i neke druge vizuelne promene.
Više detalja o američkoj verziji ažuriranog Forestera trebalo bi da dođe kasnije ove godine.
Subaru će uskoro objaviti ažuriranu verziju Forestera za 2022. godinu, a pregled dobijamo zahvaljujući ovim slikama globalne verzije koje je kompanija objavila na svom japanskom veb mestu. Najveće promene pojavljuju se na prednjem kraju, gde Forester ima restilizovana svetla, drugačiju masku i preoblikovani odbojnik.

Subaru takođe kaže da je u asortiman Forestera dodao nekoliko boja, iako ne znamo da li će doći u Ameriku, i ažurirao dostupne izbore tapacirunga. Funkcije za pomoć vozaču EieSight mogu primiti i neka ažuriranja

Ne predviđamo neke veće promene u Foresterovom pogonskom sistemu, 2,5-litarskom flat-four-u sa CVT-om i pogonom na sve točkove. Iako bismo voleli da se turboformer model Forester KST vrati sa Subaruovim turbobenzionim 2,4-litarskim flat-four-om, nismo sigurni koliko je to verovatno s obzirom da je Forester-ova prodaja jaka samo sa jednim izborom motora.

Forester za 2021. godinu trenutno kreće od 25.845 američkih dolara i kreće se do 35.945 američkih dolara za model Touring; predviđamo da će te cene lagano porasti do 2022. godine, a osnovni model će možda dobiti neku standardnu opremu. Potražite dodatne informacije o Subaru Forester-u sa specifikacijom za SAD 2022 koje će se pojaviti kasnije ove godine.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button