fbpx
Automobili

2022. Otkriven facelift facebook-a Volksvagen Tiguan Allspace, australijsko lansiranje početkom 2022

Volksvagen Tiguan Allspace 2022. godine zvanično je predstavljen uoči australijskog lansiranja u prvom kvartalu 2022. (od januara do marta).

Ogledajući promene u bratu ili sestri od pet sedišta, modernizovani Tiguan Allspace dobija ažurirani izgled, dotjerani dizajn kabine, nove funkcije pomoći vozaču i revizije ponude motora sedmosednih Volksvagen SUV-a

Na prednjem delu stila, nova prednja maska je glavna promena, sa preoblikovanim farovima inspirisanim novim Golf poklopcem, dnevnom LED trakom pune širine i revidiranim dizajnom donjeg branika koji se razlikuju u dizajnu između standardnih i R-Line modela .

Matrik LED farovi dostupni su na vodećim modelima, kao i kod njegovih manjih blizanaca, sa 24 pojedinačna LED modula koji se mogu pojedinačno isključiti kako ne bi slepili vozače koji dolaze.

Novi delovi od lakih legura imaju bočnu stranu, dok se na zadnjem delu skripta „TIGUAN“ nalazi ispod Volksvagenovog logotipa.

Unutra, najnoviji Volksvagnov dizajn upravljača nalazi se ispred vozača, dok ažurirani softver za informacijsko-zabavni sistem i kontrolna tabla zasnovana na dodiru predstavljaju druge ključne dodatke za MI22.

8,0-inčni digitalni displej sa instrumentima sada je standardan na prekomorskim tržištima, sa 10,25-inčnim klasterom dostupnim višim razredima, zajedno sa Harman / Kardon premium ozvučenjem, i grejanim i ventiliranim kožnim sedištima.

Tri reda i sedam sedišta i dalje su standardni u Evropi, sa do 1920 litara prostora za skladištenje sa sklopljenim drugim i trećim redom.

Podržavanje aktivne bezbednosne opreme Tiguan Allspace-a je dodatak Volksvagenovog sistema za pomoć u putovanju, omogućavajući vozilu da ubrzava, koči i centrira unutar svoje trake na autoputevima brzinom do 210km / h.

Ostale dostupne bezbednosne funkcije uključuju autonomno kočenje u slučaju nužde sa detekcijom pešaka, pomoć pri zadržavanju trake, nadzor mrtvih tačaka i upozorenje za poprečni saobraćaj pozadi.

Ispod poklopca motora, očekuje se da će se paleta motora modela pre-liftinga uglavnom preneti u Australiji, što znači izbor od tri benzina i jednog dizela.

1,4-litarski turbo-benzinski četvorocilindrični motor od 110 kV / 250 Nm otvoriće liniju – potencijalno uparenu sa Golfovim osmostepenim automatskim pretvaračem obrtnog momenta – dok će 2.0-litarske turbo-benzinske verzije imati 132 kV / 320 Nm i 162 kV / 350 Nm četvoro pot će činiti viši kraj dometa.

Očekuje se da će 2.0-litarski turbo-dizel četvorocilindraš sa trenutnim modelom biti zamenjen za noviju verziju 2.0-litarskog motora, koji sada razvija 147kV i 400Nm.

Svi modeli zabranjuju 110kV benzin sa prednjim pogonom i imaju vuču na sve točkove.

Rekonstrukcija Volksvagena Tiguan Allspace 2022. godine biće u prodaji u Australiji u prvom kvartalu 2022. (od januara do marta). Lokalne cene i specifikacije biće objavljene bliže lansiranju.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button