Automobili

2022. Hiundai i30 Fastback N Limited Edition cena i specifikacije: Fastback oprašta se od Australije sa 500 primera

Hiundai i30 Fastback N iz 2022. godine spreman je da se vrati u australijske prodajne salone u maskiranom liku, sa poslednjom ograničenom verzijom uoči dolaska i30 Sedan N kasnije ove godine.

Ograničen na samo 500 primeraka dostupnih za naručivanje do 30. septembra, i30 Fastback N Limited Edition košta 49.000 USD pre troškova na putu sa šestostepenim manuelnim putem ili 52.000 USD pre troškova na putu s novim Hiundaijevim osmostepenim dvostrukim kvačilom automatski menjač, sa jednim nivoom opreme u ponudi.

Iako prva cifra predstavlja oko 3000 USD povećanja u odnosu na pre-facelift, ručno samo 45.910 USD pre nego što put košta i30 Fastback N Lukuri Pack, poslednji put ponuđen lokalno, cene su 1500 USD više od ekvivalentnog otvora i30 N Premium.

Snaga u ažuriranom Fastbacku dolazi od 2.0-litarskog turbopunjača sa četvorocilindričnim benzinskim motorom, koji šalje 206kV i 392Nm na prednje točkove – 4kV / 14Nm više u odnosu na odlazni model (uz overboost).

Hiundai navodi 5,4 sekunde vremena sprinta od 0-100km / h za automatsku varijantu sa dvostrukim kvačilom i najveću brzinu od 250km / h.

Standardne karakteristike performansi uključuju adaptivne zaklopke, prednji diferencijal sa elektro-mehaničkim ograničenim klizanjem, prednje kočnice od 360 mm, promenljive sportske izduvne gasove, podudaranje obrtaja, 19-inčne kovane aluminijumske felne sa gumama Pirelli P Zero HN i mnoštvo N režima vožnje.

Lista standardne opreme Limited Edition-a poklapa se sa onom od 47.500 USD pre nego što putni trošak košta Premium premium, uključujući predmete poput 10,25-inčnog infotainment ekrana osetljivog na dodir, N Light sportska sedišta, kožne i Alcantara presvlake, LED farove, bežično punjenje, prednji i zadnji parkirni senzori i širok paket aktivne bezbednosti.

Međutim, kao što je Fastback pre facelift-a, čini se da novo ograničeno izdanje propušta funkcije nadgledanja mrtvih tačaka i funkcije upozorenja za poprečni saobraćaj u zadnjem delu koje se nude sa otvorom i30 N.

Jedina opcija dostupna na ograničenom pogonu Fastback je panoramski krovni otvor, za dodatnih 1500 USD. Oba menjača mogu se imati sa ili bez krovnog krova – za razliku od Premium otvora, koji se ne može kupiti sa automatskim menjačem i bez krovnog krova.

Kompletnu listu standardne opreme možete pronaći na dnu ove priče.

Dostupne boje uključuju Polar Vhite, Shadov Grai, Dark Knight, Phantom Black, Performance Blue, Engine Red i Sunset Red ekskluzivnu boju Fastback-a. Dark Knight i Phantom Black privlače premiju od 495 dolara.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close