fbpx
Automobili

2021. McLaren 620R: Divlja staza za ulice

To je jauk zapadnog vetra. Na Beringovom moru je oluja. To su duhovi, istrebljenje duhova izgubljenih na močvarama. Ispod toga, pukotina i krah ratova koji se bore, pssssh zatvarača trupa u svemiru. McLaren 620R za 2020. godinu predstavlja kakofoniju usisne buke i izbačenog pojačanja, koji ne ugušuju frizeri poput prigušivanja zvuka ili tepiha. Te stvari su za ulične automobile. 620R je trkački automobil koji slučajno ima registarsku tablicu.

Svaki superautomobil je fantazija, utuženi, visoko vredan način približavanja zamišljenom načinu života zabava na mestima gde jahte ljudi imaju jahte. Potom je ulični legalni trkački automobil, brutalna, skinuta verzija koja će istresati sve mehuriće iz vašeg šampanjca. U ovoj fantaziji živite dovoljno blizu trkališta da biste uskočili kad god nagon za preticanjem pretekne i kolutate očima na takav nepotreban luksuz kao što su držači za čaše i obloge sedišta. U 620R nema nepotrebnog luksuza. Luksuza uopšte nema. Ovaj automobil je ulična verzija samo staze 570S GT4, koja je i sama bila verzija staze koja prolazi 570S.

U ovu dvoranu ogledala moramo uključiti i 600LT, koji je bio još jedna opcija prilagođena stazi u McLarenovoj Sportskoj seriji modela. Ali ako je 600LT bio Arnold Palmer staze i trke u omjeru 50/50, 620R je daleko teži za čaj na stazi, lišen svega što bi moglo da ga odmeri. Počinje bez tepiha, stereo uređaja, sanduka za rukavice ili klima uređaja – ovo drugo se može dodati kao besplatna opcija. Kupci koji se obavežu na najslabiji rez ovog automobila nagrađuju se vlastitom težinom od oko 3100 funti.

Naš testni automobil, pripremljen za potrebne novinare koji vole udobnost, spakovan je sa cenom – to je brz način da potrošite 312 605 dolara – i malo kilograma u obliku klima uređaja, audio sistema Bovers & Vilkins i adaptivnog ogibljenja u tri položaja kompanije McLaren sa podizanjem prednje osovine za lakšu navigaciju brzinom.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button