fbpx
Automobili

2021. linija Subaru Forestera dobija novu sportsku varijantu

Novi dodatak na vrhu palete dodaje sveža estetska ažuriranja srednjem SUV-u.

Linija Subaru Forester za 2021. godinu treba da se proširi novom sportskom varijantom koja će se pridružiti asortimanu od oktobra.

Bez promena pogonskog sklopa, nadolazeća ponuda 2.5i Sport sa pogonom na sva četiri točka sediće odmah ispod trenutne vrhunske, benzinske verzije Forestera – 2.5i-S – i dodaje uglavnom estetske promene srednjem SUV-u.

Pokretan Subaruovim poznatim 2,5-litarskim ne-turbo motorom ‘Boker’ (136kV / 239Nm) koji se nalazi u ostalim verzijama Forestera na benzinski pogon, 2.5i Sport takođe dobija isti kontinuirano promenljivi automatski menjač i mogućnost pogona na sve točkove kao i njegova braća i sestre .

Novi dolazak zapravo je ponavljanje sportske varijante koja se već nudi na severnoameričkom tržištu, a koja spoljašnjosti i sportskom enterijeru dodaje uglavnom narandžaste i crne naglaske.

Kao takav, novi model dobija 18-inčne aluminijumske felne u tamnoj metalik boji, LED svetla za maglu sa crnim obrubom, crnu masku rešetke, prednju, bočnu i zadnju ispod štitnika sa narandžastim isticanjem, krovne ograde sa narandžastim akcentima i električni šiber. 2.5i Sport takođe dobija sopstvenu ekskluzivnu nijansu boje, što ga čini jedinom Forester varijantom dostupnom u tamno plavoj boji.

Linija Subaru Forester za 2021. godinu takođe je primila niz ažuriranja, a sve nehibridne verzije pojačale su kapacitet vuče od 1500 do 1800 kg, kao i revidirani dizajn farova i dodavanje automatskog zaključavanja vrata funkcija i funkcija otključavanja otkrivanja sudara.

„[The] 2.5i Sport AVD je treća varijanta koju smo dodali u početne četiri ponude u trenutnoj generaciji, a to je privlačan i praktičan vagon koji samo povećava privlačnost Foresterovih kupaca“, rekao je direktor Subaru Australije, Christian Dinsdale .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button