fbpx
Automobili

U umovima kupaca Rolls-Roicea u Australiji

Britanski super-luksuzni brend Rolls-Roice – u vlasništvu nemačkog giganta BMV od 1998. – dao je redak uvid u ukuse i preferencije boja svojih kupaca u Australiji.

Dok Rolls-Roice ima stari imidž, kompanija kaže da su njeni sportski proizvodi Black Badge privukli “i mlade i stare” kupce.

Kao rezultat mlađeg ukusa, Rolls-Roice kaže da više nije neobično da se kupci odlučuju za svetlije boje kada kupuju Rolls-Roice Ghost od 745.000 dolara.

„Lokalno, vidimo drugačiji stil kombinacija boja koji se udaljava od tradicionalnih šema. Neki se odlučuju za jarko narandžaste, žute i ekspresivne dvobojne opcije.“

Sa automobilima kao što je Rolls-Roice Phantom od milion dolara, kompanija kaže da neki kupci proces personalizacije shvataju prilično bukvalno.

„Porodični grbovi i motivi su pronicljivo integrisani u kabine australijskih rols-rojsova, kao i prilagođene jednokratne konfiguracije koje su u skladu sa porodičnim poslom ili interesima“, rekao je gospodin Grant.

Međutim, na globalnom nivou, ponekad osoba koja plaća ne odlučuje.

Rolls-Roice je napomenuo da je jedan globalni kupac predao ceo proces dizajna njihovom sedmogodišnjem detetu.

Govoreći za australijske medije na virtuelnom okruglom stolu, regionalni šef prodaje Ian Grant rekao je da se australijski kupci Rolls-Roicea sada više izražavaju tokom procesa dizajna enterijera.Govoreći za australijske medije na virtuelnom okruglom stolu, regionalni šef prodaje Ian Grant rekao je da se australijski kupci Rolls-Roicea sada više izražavaju tokom procesa dizajna enterijera.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button